neděle 6. října 2013

Novinky za září

Asi nejvíc novinek jsem si odnesla ze Dnů Marianne a tady máte ten zbytek.

Chlupatá vesta se mi líbila už vloni, ale až letos jsem se rozhodla, že ji opravdu potřebuji! Tahle je z outletu z Retro Jeans. Sice bych si ji představovala trochu delší, ale tahle je krásně chlupatá, fakt teplá a myslím, že jich moc úplně stejných v Praze nepotkám. Jen se mi potvrdila má obava, že ty vesty prostě neumím nosit - je mi v nich zkrátka zima na ruce :-(.




Sovičkové kalhotky jsou z Marks & Spencera. Byla to láska na první pohled. Navíc tenhle střih kalhotek mám od nich moc ráda. Nikde mě totiž neobtahují, jsou bavlněné, ale nejsou to tanga, která obecně nosím nejčastěji, ale už mám pocit, že se v nich necítím moc pohodlně.



Psaníčko je od oblíbené značky Deers.cz (kabelka Dara Bags), už mám podobné v hnědé, ale tohle je menší. Plánuji ho nosit třeba i do divadla apod.

bez blesku

s bleskem

Tato nádherná jahůdka je z Avonu.




Nechybí ani něco málo z kosmetiky. Matující top coaty mám už tři (tyto dva jeden od Flormar, druhý od L`oreál a třetí bude v novinkách za říjen, je od OPI, až je otestuji, tak se dočkáte i srovnání a důvodu, proč mám vlastně rovnou tři :-D ). Korektor na kruhy pod očima z houbičkovým aplikátorem od Oriflame (průměrný korektor, tzn. že není vůbec špatný, ale zázraky také neumí). Neodolala jsem ani mánii lipcolor butter, tento je od Astoru a moc mi vyhovuje.


Barevné řasenky jsem měla ráda vždy, takže jsem nakonec neodolala ani této novince od Dermacol. Lak na nehty od Avonu je ve skutečnosti trochu vínovější, než na fotce (ne nadarmo se odstín jmenuje Grape Godness). Metalické stíny od Catrice mají nádhernou barvu 020 Gold n' Roses. Tyhle odstíny prostě miluji!



A konečně jsem si pořídila Cicalfate od Avéne, je fakt účinný!




6 komentářů:

  1. tak tá vestička je super :) Podobný lak od Avonu mám tiež, myslim, že je to trošku iný odtien, ale musim povedat, že je skvelý..

    OdpovědětVymazat
  2. tá vestička musí byť strašne príjemná ;)

    pozývam ťa na giveaway o náramky šťastia budem rada ak sa zapojíš ;) http://fashion-paradis.blogspot.sk/2013/10/giveaway-o-naramky-stastia.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  3. Připadám si jako úchyl, ale musím to napsat... Máš boží spoďáry! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj na kolik te vysla vesta?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si to už přesně nepamatuju, ale bylo to kolem 800,-. Byla zlevněná asi ze dvou tisíc. Což bych za ni určitě nedala!

      Vymazat