středa 20. listopadu 2013

Tak trochu jiná tuňáková pomazánka

Pokud máte rádi rybí pomazánku, tak čtěte dál, mám pro vás takovou menší inspiraci. Moje varianta je ale trochu jemnější než ta, kterou běžně dělají všichni kolem a troufám si říct, že to považuji za vlastní recept :-D. Taky je trošku dražší a strašně jednoduchá!

Co potřebujete:

-        obyčejnou Lučinu (může být i verze light), cca 200g
-        1 až 2 jarní cibulky
-        2 konzervy Tuna steak in spring water od Marks & Spencer (balení po třech)

Postup je primitivní. Do misky dáte Lučinu, nakrájenou jarní cibulku (je jemnější než ta klasická) a dvě plechovky tuňáka i se šťávou. Dobře promícháte a máte hotovou večeři. Podle chuti ji můžete opepřit nebo osolit, ale já to už nedělám, protože ty ingredience jsou tak výrazné, že žádné jiné dochucování není potřeba! Pak je už na vás, na co ji namažete a jak ji zkonzumujete. 


obyčejná lučina, zdroj www.moje lucina.cz



jarní cibulka (zdroj google)
tuňák jedině tento z M&S

Kdyby vás o tomto skvělém tuňákovi zajímalo něco víc.

3 komentáře:

  1. Mňam, dala bych si :) Děkuju za super tip

    OdpovědětVymazat
  2. Škoda, že tu není fotka výsledku, ty mám nejradši! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Příště :-D. My to totiž snědli a až pak mě napadlo, že bych to mohla hodit na blog pro inspiraci :-). Proto jsou všechny fotky stažené z netu. Kromě té poslední, naštěstí mám doma tuňáka do zásoby!

      Vymazat