středa 10. dubna 2013

Tender Care - Zázračný kelímek od Oriflame

O Zázračném kelímku jste pravděpodobně už alespoň něco slyšeli. Obsahuje včelí vosk a měl by pomoci na popraskané rty, suchou kůži na loktech, záděry na nehtových lůžkách, odřený nos od rýmy apod. Mně hodně připomíná klasickou vazelínu, jen tak moc nepromašťuje. Takže je to taková vazelína v luxusním kapesním balení.



Balení má také své klady a zápory. Krabička připomíná menší vajíčko a na víčku je zlatý plastický znak Oriflame. Dost špatně se z ní ale krém dostává, což je společná negativní vlastnost všech balzámů v kelímku. Ale vše se dá nějak řešit, takže já krém z krabičky doluji vnější stranou nehtů a docela to jde.

Na zázračný kelímek jsou různé názory. Některé ho opravdu vychvalují jako zázrak, podle některých moc nefunguje. Já se bohužel řadím spíš k té druhé skupině, protože jsem zatím důvod, proč se nazývá zázračným, neobjevila. Používám ho jako balzám na rty, někdy na nehtovou kůžičku nebo na různá menší poranění. Špatný není, to určitě ne, docela i na něco funguje, ale zázraky podle mého názoru prostě neumí.

Moje polovička ho má docela rád. Občas se mu z kalhot zapotí ta část, na které sedí, má prostě klasické opruzeniny, a to potom po mně požaduje právě Zázračný kelímek, který jsem mu už dřív doporučila jako něco, co by mu mohlo pomoci. Je fakt, že na podobné problémy ho také používám.

Jasné doporučení jestli koupit nebo nekoupit tedy není. Myslím, že je potřeba ho zkusit sám na sobě a zjistit, jestli nepatříte mezi ty šťastné, pro které bude zázračný.



Každopádně i u Tender Care se projevila má sběratelská vášeň. Oriflame totiž pravděpodobně na základě úspěchu klasického Zázračného kelímku v růžovém vajíčkovém balení (ten je téměř bez chuti a bez parfemace) začal nabízet i limitované varianty tohoto přípravku "na vše". V minulosti se tak objevil Zázračný kelímek třešňový, vanilkový, mandlový, karamelový a teď naposledy aktuálně kokosový. Mám tedy všechny  varianty kromě čokoládového, který mi moc nevoněl. Všechny fungují stejně, liší se hlavně parfemací. Mým favoritem je teď kokosový, protože mám vůni kokosu moc ráda a tento voní opravdu úžasně.




3 komentáře:

  1. Tééédy ty jich máš :)) Skvělá recenze .. já jsem o něm také nedávno psala :)

    http://petulabook.blogspot.cz/2013/01/zazracny-kelimek-je-opravdu-zazracny.html

    OdpovědětVymazat
  2. Každoročně dostávám tento malý zázrak od babičky. A přesně jak píšeš... na záděry nebo sedřený nos je to to nejlepší, co jsem měla. :) Pěkný článek

    OdpovědětVymazat
  3. Pro mě je neocenitelný na záděrky, na vyvrbené pupínky a hlavně na opary - v tomhle úhlu pohledu si zaslouží to označení "zázrak", nic jiného mi lépe a rychleji nepomohlo. Naopak jako balzám na rty bych ho nikdy nepoužila, na to mi přijde příliš nevhodný...
    Verunka

    OdpovědětVymazat