čtvrtek 20. prosince 2012

Listopadové ANO a NE


Chvíli jsem musela přemýšlet o tom, co dát jako ANO. Nic tak strašně super, co bych si pořídila za měsíc listopad mě nenapadlo, a pak jsem si vzpomněla na úžasnou paletku od MUA a produkt byl na světě. Zato s NE jsem problém neměla, to jsem věděla hned po prvním použití :-(!




Listopad ANO

MUA, Going for Gold Palette

Poprvé jsem si objednala kosmetiku na internetu ze zahraničí. Nalákala mě akce na MUA, kdy byla sleva na vše 35% a navíc poštovné zdarma! Nešlo odolat, takže jsem si pořídila paletku Undressed, které je všude na blozích plno, a pak Going for Gold, která byla láskou na první pohled.

Konzistencí jsou stíny stejné jako v paletkách s kulatými stíny, ale mě uchvátily ty barvy. Mám ráda žlutou a teplé barvy vůbec a v kombinaci s tou stříbrnou.... zkrátka barvy se mi moc líbí. Navíc nic podobného doma nemám.

V paletce jsou kombinace stříbrných (šedých)-bronzových-zlatých (hnědobéžových) stínů. Tahle paletka totiž vznikla u příležitosti letošních letních Olympijkých her v Londýně!

Barvy jsou krásně syté, konzistence stínů je úžasná a ty žluté odstíny jsou krásně syté a perleťové.

s bleskem

bez blesku




Listopad NE

Essence, kolekce home sweet home, 02 wool-d you cuddle me?

NE za minulý měsíc bylo hned jasné, jak jsem už psala výše. Je to tvářenka od Essence z limitky home sweet home, odstín 02 wool-d you cuddle me?. V Praze jsem tuto limitovanou kolekci neviděla, jen na obrázku z internetu mě zaujala ta růžovo-červená tvářenka. Když jsme pak byli ve Vídni, objevila jsem ji ve zlevněném stojanu v DM za euro a něco. Nemohla jsem ji tam nechat, ale možná jsem měla! Tvářenka není vůbec perleťová a ta vínová barva je strašně tmavá, takže když nanesu na tvář společně s růžovou i tu červenou (myslela jsem, že obě barvy smíchám dohromady), tak si připadám jak Marfuša a já nemám ráda nepřirozeně výrazné tváře. Používám tedy jen tu růžovou a přemýšlím, jak to vyřešit, abych mohla oba odstíny smíchat. A i ta růžová je strašně tmavá a nepřirozená, takže se musí nanášet opatrně.

Dalším mínusem tvářenky je to, že strašně, ale vážně strašně práší :-(.

Pokud tedy na tuto tvářenku někde náhodou narazíte, tak určitě nedoporučuji!

bez blesku

s bleskem



tvářenka těsně po použití štětce :-(

3 komentáře:

  1. Tahle bilance mě nijak nepřekvapila. Essence moc nemusím, stojí sice maličko, ale taky nic nevydrží. A MUA mě mile překvapila, tahle paletka je moc hezká:-)

    OdpovědětVymazat
  2. O té MUA paletce jsem uvažovala, ale trochu mě děsí ty nažloutlé odstíny, nakonec asi vyberu jinou...
    A ta tvářenka mě osobně teda docela překvapuje, sice s Essence tvářenkami nemám zkušenosst, ale říká se, že ty z limitek jsou skvělé... Hm, alespon vím, co nekupovat, když na nějakou náhodou narazím...

    OdpovědětVymazat
  3. tak teď mě to trošku zarazilo :( Byla jsem rozhodnutá, že jsi tu tvářenku koupím.. a teď tohle ? :D :D tak nic no.. za euro bych ji tam taky nenechala..Pekne napsana recenze..

    Zvu Tě ke mně na blog - právě probíhá GIVEAWAY ---- http://petulabook.blogspot.cz/2013/01/ii-giveaway.html

    OdpovědětVymazat