pondělí 10. prosince 2012

La Roche-Posay - HYDREANE BB KRÉM (recenze)


Recenze

La Roche-Posay - HYDREANE BB KRÉM




Na běžné nošení NIKDY nepoužívám make-up. Buď pleť sjednotím korektorem a přepudruji nebo použiji minerální make-up, který má konzistenci pudru. Dlouho jsem už ale přemýšlela o tónovacím krému. Když pak začal frčet BB cream, koukala jsem na něj mezi prsty s tím, že tyhle krémy stejně nepoužívám. Nevíc mě neoslovila ani nabídka na našem trhu a přes internet jsem neměla potřebu si BB cream pořizovat.

Já jsem upřímně vlastně nepochopila, jak se BB krémy liší od klasických tónovacích krémů... Jediné, co mi přišlo rozdílné, je že by měly rozzářit pleť, tak si tak přemýšlím, jak vlastně rozzářenou pleť poznám... Ještě bych chtěla vyzkoušet BB klasiku od Misshy nebo Skin 79, tak pak budu mít srovnání a uvidím, jak se liší skutečné BB krémy od těch BB tónovacích variant na evropském trhu.

Řekla jsem si tedy, že si ho koupím jedině pokud s ním přijde například Avéne nebo Bioderma. Tak ani jeden ještě BB cream nemá, ale díky testu BB creamů na OnaDnes jsem objevila jeden od La Roche-Posay, což je firma, kterou jsem používala dřív, než jsem přešla na Avéne, a byla jsem s ní spokojená. Navíc je z lékárny (vím, že to může být předsudek, ale moje pleť lékárenským krémům věří :-D!), představa, že si na obličej místo klasického krému patlám BB cream např. od Maybelline nebo teď nově od Rimmelu... no brrr. Koupila jsem si tedy BB od LRP. A co bych o něm napsala?

Začnu vůní, která mi ovšem nevyhovuje. Jsem na vůně dost háklivá a ne všechno mi voní a tenhle krém mi nevoní. Ale to jsem mu odpustila. Když se s ním mažu, tak to holt nějak zvládnu a po nanesení ho už necítím.

Pořídit se dá ve dvou odstínechlight a medium. Já si koupila po chvíli váhání ten tmavší medium, ale myslím, že bych mohla mít oba odstíny, vzorek jsem totiž měla v odstínu light a vyhovoval mi taky, ale je pravda, že ten tmavší je víc dobéžova a když se dobře rozmaže, tak pleť docela rozzáří. Pokud máte ale světlou pleť, tak je určitě lepší ten světlejší odstín, který má růžový podtón. Ten tmavší je spíš dobéžova, ale pokud se dobře rozmaže, tak to ani není poznat.

Před rozmazáním - s bleskem

Po rozmazání - s bleskem

Krém je velice příjemný, dobře se roztírá, na pleti mi po něm nic nevyskákalo a docela dobře i hydratuje. Já ho používám normálně i místo krému. Je hydratační a mé velice zvláštně sucho-problémově-smíšené pleti výborně vyhovuje.

Krycí schopnost je už trochu nižší, ale na druhou stranu jsem žádný extra krycí vlastnosti nečekala, pokud budu chtít skutečně zakrýt pupínky, tak použiji klasický make-up. Tento krém ale velice hezky pleť sjednotí a barevně srovná. Když tak zkoumám teď ruku, na kterou jsem si ho nanesla, tak se to místo dokonce i trochu třpytí. Na obličeji ale výrazné rozzáření nepozoruji...

Shrnutí:

MÍNUSY:
-         vůně, pro mě jediné negativum
-         cena, cca 390,- v lékárně

PLUSY:
-       hydratační, dá se použít i místo krému
-         neutrální, dobře roztíratelné odstíny
-         příjemný na pleti

4 komentáře:

  1. ďakujem za skvelú recenziu..ja osobne som prešla od Garnieru teraz na Rimmel..ale plánujem si kúpiť tento od La roche posay...ale asi až po vianociach..tak teraz som na vážkach či si ho kupiť:DD

    littlecurlykate.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. OZNÁMENÍ: COMFORT SHOPPING / 12.12.12

    Dnešní kouzelné datum Vám přináší veškeré výrobky v našem eshopu SE SLEVOU. Vyberte si z naší pestré nabídky a získejte navíc VÝHODY k dalším nákupům. :)

    Dejte o tom vědět i ostatním. Děkujeme.

    Odkaz:
    https://www.facebook.com/Eshop.Comfort.Shopping
    http://www.comfort-shopping.cz

    OdpovědětVymazat
  3. ahoj, máš hezký blog :) přidala jsme se mezi tvoje čtenářky a ráda bych tě pozvala ke mě na giveaway :) budu moc ráda když se zúčastníš a také se zapojíš mezi moje čtenářky :) onlygirlnn.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Když tak nad tím přemýšlím, jaký je rozdíl mezi tonovacím krémem a BB? Taky nevím. Podle mě jde jen o slovíčkaření:-). Jsem teď zvědavá na CC krémy.

    OdpovědětVymazat