pondělí 13. srpna 2012

Čemu jsem konečně neodolala...


V poslední době jsem se opravdu překonala a pořídila si dvoje boty, u kterých jsem si pořád nebyla jistá, jestli mě nebudou tlačit a jestli budou pohodlné. Hrozně dlouho jsem kolem nich různě obcházela, ale pořád jsem měla pocit, že mi nebudou. Mám na mysli Converse a gumové boty Mel. A proč jsem pořád váhala zda si je pořídit? Mám dost nepraktický tvar nohy, protože mám dlouhý palec, který ze spousty bot leze ven (proto si už naprosto s klidem kupuji v některých obchodech páskové boty ve velikosti 42, i když by mi třeba byly o číslo menší. Nesnáším totiž, když z páskových bot lezou prsty, což s mojí velikostí a tvarem nohy není problém :-D) a díky tomu mi ne každý typ boty vyhovuje, protože pokud má špičku moc kulatou a tvrdou, tak mě tlačí.

Tohle je přesně případ právě tenisek Converse. Navíc se mi za ně úplně nechtělo dávat tolik peněz, protože jak je správně okomentoval můj drahý – úplně stejné má do lodě při sjíždění vody (někde od Vietnamců) a je to látka a guma, za ty prachy! :-D. Jenže, pak jsem při pravidelném letním výletu do Německa objevila v obchodě zlevněné modely za 29,90 Euro, v pánském oddělení měli i mojí velikost (radši jsem si koupila stejně 42) a byly v docela dobré barvě, tak jsem se rozhodla to konečně risknout a šla jsem do nich! Mám z nich velikou radost, a protože se zase v minulém týdnu mírně ochladilo, měla jsem je už na sobě a musím říct, že jsou pohodlné a ta velikost, co jsem si pořídila, netlačí. Jsem z nich nadšená a to platí i o khaki barvě, kterou mají.

U voňavých gumových bot Mel (i Melissa) mám podobný problém. Jsou brazilské a tam mají tak nějak menší číslování, což nevadí, když je možnost si koupit větší velikost, což v mém případě nejde...Největší velikost je 41/42 a ta mi je většinou malá (podobný problém mám i u bot Crocs). Ale když se na Slevomatu objevila akci, kde měli různé botky Mel s opravdu velikou slevou, řekla jsem si, že to risknu. Už jsem věděla, které mi budou určitě malé a které by mi případně i mohly padnout, vybrala si jedny bílé balerínky z mašličkou, které jsou hodně měkké a poddajné, objednala je a zaplatila za ně asi 250,-. Minulý týden, po návratu z dovolené, jsem si je konečně byla vyzvednout a jsem kupodivu celkem spokojená. Jasně, že by mohly být o kousek větší, ale protože jsem hodně tvárné, tak netlačí. Když v nich delší dobu chodím, tak to úplně nejpohodlnější není, ale třeba se ještě víc rozchodí... Za ty peníze nákupu určitě nelituji.

Ono vůbec na Slevomatu v části Móda a Luxus mají super výrobky za hodně dobré peníze. Jsou opravdu o dost zlevněné, takže poslední dobou jejich nabídky docela sleduji. Skoro denně mají nové zboží a občas je i z čeho vybírat!


3 komentáře:

  1. Ty baleríny!!! Kdepak jsi objednávala?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám je ze Slevomatu (www.slevomat.cz - sekce Móda a luxus, ale ta akce už vypršela. Ještě by někdy tuhle akci s Mel ale měli mít. Jinak se dají sehnat v obchodě Destroy a info o nich najdeš i tady: https://www.facebook.com/MelCzechRepublic. Ale nejsem si jistá, jestli tyhle ještě mají v nabídce, ale mají jiné, podobné. A fakt voní a jsou krásně měkoučké.

      Vymazat