čtvrtek 25. října 2012

Já a všechny ty Boxy


Když projíždím na Bloggeru svůj seznam četby, narážím na strašně moc příspěvků o Lady, Senza a jiných boxech (o baby boxu jsem zatím nic na blozích nečetla :-)). Tak jsem si řekla, že o nich také napíšu, ale povídací článek o tom, proč jsem si nic z toho zatím nepořídila a ani to nemám v plánu...

Jelikož blogy sleduji, tak mi příchod těchto boxů do Čech neunikl. Přečetla jsem pár příspěvků, které jednotlivé krabičky popisovaly, případně zhlédla videa, která je rozbalovala v přímém přenosu, a myslím, že jeden měsíc mi to stačilo. Mě tento systém moc neuchvátil. Jasně, určitě je super ten pocit překvapení, když nevíte, co vám dorazí, rozbalujete to a nacházíte tam ty různé kosmetické serepetičky. Ale já si říkám, že toho mám doma strašně moc, všeho možného a nevyhovuje mi, že si nemůžu vybrat obsah boxu. Na co mi bude krém, který je na suchou pleť, když ji mám mastnou či smíšenou? Navíc krémy mám své vyzkoušené z lékárny a trochu se bojím si na obličej patlat něco jiného. Na co mi bude třeba BB cream, který navíc může přijít v jiném odstínu, než jaký mi vyhovuje, když já make-upy ani tónovací krémy nepoužívám (ach ano, až začne BB cream vyrábět třeba Avéne nebo Bioderma, tak bych si to třeba i rozmyslela :-D a zkusila je). Laky na nehty jsou zase jiná kapitola, u těch sice nepohrdnu žádnou barvou, ale už jich mám doma tolik, že si opět ráda svou barvu vyberu sama.

A dávat výrobky, které mi nesednou, dál mi připadá také zbytečné, protože třeba máma toho má také spoustu. Chci si prostě sama vybrat to, co používám. Navíc, jak jsem už psala, mám už teď doma velké množství výrobků, které jsem si buď vybrala nebo dostala, už to nemám kam dávat, tak proč hromadit další kosmetické věci, které navíc třeba ani nevyužiji.

Jasně, cena je super, o tom žádná, ale já ty penízky radši dám do něčeho jiného. A představa, že mi každý měsíc (při předplacení) budou domů chodit další a další krémy a jiné věci, tak musím říct, že za mě NE.

Ovšem nevylučuji, že po blogerské případně mediální masáži také nepodlehnu, ale spíš asi ne... Každopádně co se týče značek, tak mi asi víc vyhovuje SenzaBox, i když moc mě neoslovily žádné značky, které v krabičce krásy můžete najít.

Tak to byla má troška do mlýna k tématu různých krabiček krásy.

Původně jsem se dnes chystala na výprodej Essence, který pořádá internetový e-shop Babybaby, ale vzhledem ke skutečnostem popsaným v minulém postu, jsem ráda za klid doma v teple a bez výrazného chození, i když noha je už kupodivu docela v pohodě :-D. Naštěstí!

A protože mi samotný text bez obrázků přijde strašně smutný (jenže jakými fotkami ho doplnit, když ani jeden box nevlastním a nechci stahovat nějaké obrázky, které se týkají tématu, z internetu), tak alespoň na konec přidávám jednu veselou písničku. Tahle skupina - Train - mě poslední dobou opravdu baví!


3 komentáře:

  1. Tenhle článek mi mluví zduše, přesně jak říkáš, jeden měsíc to stačilo a na co o tom číst zase všude znovu:( Jinak i já to vnímám jako zbytečnou investici, za tu cenu boxu si radši koupím jeden pečlivě vybraný produkt:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! Sice za tu cenu nebudu mít těch produktů pět, ale třeba jen jeden, zato takový, který využiju a budu s ním spokojená.

      Vymazat
  2. Ja som nad tym pomerne dlho rozmyslala a kedze su vazne na kazdom druhiom blogu tak som uprimne hladala chybu v sebe - ze kazdemu sa to paci a ja som ta cudna. Ale ja neviem, mne to nepride take super lacne, ved su to skoro tri stovky, a za tu cenu si uz mozem vazne vybrat nejake vyrobky v plnej velkosti aj ked lacnejsie, ktore mam JA rada a viem ze MNE budu vyhovovat. Co mam potom robit s tymi, ktore mi neseida? Mam ich mat polozene na policke a pozerat sa na nich?

    Neviem, no keby to stalo asi o 3/4 menej tak beriem, za ,,zabavny" koncept, ale takto nie..

    Inak nezabudni sa zapojit do mojej uplne prvej giveaway pri 3 vyroci blogu!
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2012/10/prva-giveaway.html

    OdpovědětVymazat