středa 1. ledna 2014

Modrá je dobrá

Hned jak jsem viděla na stylescrapbook.com fotku z tohoto příspěvku, věděla jsem, že tohle chci nosit

Modrá mým hnědým očím sluší a ta jednoduchost nalíčení – jen výrazná zářivě modrá linka a černá řasenka! Malý problém nastal s modrou linkou. Nemohla jsem prostě sehnat barvu, která by mi vyhovovala a která by se co nejvíce přiblížila té na obrázku. Ta je sice od Lancôme, ale u nás jsem ji neviděla. Selhaly všechny značky jak parfumerkové, tak drogerkové. Ani v Sephoře jsem nenašla vhodnou modrou. A protože jsem si celkem oblíbila v poslední době právě tekuté linky, jinou jsem nechtěla (v tužce nikdy nebude tak přesná a výrazná a s gelovkama stále trochu bojuju). Už už jsem se spokojila s tzv. znouzectností a koupila si barvu, která sice nebyla ono, ale lepší výběr nebyl, naštěstí jsem ještě počkala a udělala jsem dobře. Na adventním výletě do Pasova jsem vlezla do jedné parfumerie, protože tam měli velké slevy a co nevidím! Ve stojanu Lancôme měli ty naprosto správné linky v té správné modré!


Zkusila jsem tedy podobné líčení, jako slečna na obrázku. Na víčko jsem použila jen bázi pod oční stíny a když už na něm bude jen báze, tak jsem šáhla rovnou po té od Urban Decay. Těsně u řas jsem udělala úzkou černou linku tekutou linkou od Dermacolu. Nad ní jsem vedla silnější a výraznější linku modrou Lancôme a pak už jen použila modročernou řasenku Korres (nic moc, hodně se drolí). 

S výsledkem jsem celkem spokojená. Ovšem když jsem nadšeně oznamovala manželovi. že mám ty linky z Německa, tak jen suše poznamenal, že si všimnul. Uznání, jak to vypadá dobře, jsem z něj nedostala :-D. Ale nevadí, známe chlapy a víme, že málokteří rozumí trochu extravagantnějším věcem! 

A tady se můžete podívat, jak na linky podle Lancome.




Korres Provitamin B5 & Rice Bran Mascara # 04 Blue Black - Artliner 24H Bold Color Precision Eyeliner 03 Sapphire - Dermacol Ultra Black eyeliner

 








1 komentář:

  1. Linka je krásná! Já teď nosím tyrkysovou , ta má taky něco do sebe ! :)

    OdpovědětVymazat