čtvrtek 26. září 2013

Lakovací okénko – Polka Dots

MAYBELLINE COLORAMA Polka Dots je lak na nehty, který obsahuje něco jako netřpytivé třpytky a ty mají budit dojem puntíků na nehtech. Na obrázku to jako vždy vypadalo dobře, ale realita byla už horší.

Už dřív jsem zkoušela odstín dozelena, ale měla jsem pocit, že na nehtech ulpí těch částeček hrozně málo a že výsledný efekt není nic moc a s klidným srdcem ho v obchodě nechala. Pak jsem byla opět v DM, měla slevu na celý nákup a tyto laky prodávali za, tuším, 39,-. Měli poslední odstín (a vlastně i lahvičku), a to č. 197 černo-bílý. Jen tak ze zvědavosti jsem ho zkusila a zjistila, že není vůbec špatný. Že se jedná o úplně bezbarvý lak, který má v sobě různě velké černé a bílé „tečky“ a že na barevném laku by mohl vypadat moc dobře. A nespletla jsem se.

Co se týče odlakování, tak úplně nejjednodušší to není, ale to je jasné, protože ten lak má úplně stejnou konzistenci jako třpytkatý a ten jde odlakovat pěkně těžko.


Tentokrát jsem ho zkombinovala s lakem ze Sephory, který jsem dostala během dní Marianne jako dárek, je to odstín L31 Pink paradise.







7 komentářů:

  1. To vypadá moc hezky. :)
    Jak jsi jinak s tím lakem od Sephory spokojená? Já dostala takový světlejší růžový odstín, je pěkný, ale na nehtech mi vydržel jen asi jeden den. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myslím, že v tomhle nebudu objektivní, protože jak jsem na něm měla vrstvu těch teček a ještě rychleschnoucí Essence, tak mi celkem neporušený vydržel do středy (lakovala jsem v neděli). Ale už ve středu jsem u prsteníčků měla trochu oloupané konečky, takže žádný zázrak to asi nebude :-(.

      Vymazat
  2. Krása, já jsem bohužel tuhle kolekci nesehnala (což je mi upřímně líto), tak se musím aspoň pokochat... :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné laky, ale proč tolik prstýnků? Jsou moc hezké, ale takto to na mě působí trošku přeplácaně až skoro lacině. Myslím, že by úplně stačil jeden nebo dva na jednom prstu. Víc by vynikly. Nemyslím to nijak špatně, jen mě to prostě zarazilo. Přeji pěkný den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na to je jednoduchá odpověď, mně se to líbí! Já to neberu špatně, nejsi totiž první, kdo se nad tím množstvím prstýnků pozastavil a případně mi to i vyytknul :-). A naprosto s tvými námitkami souhlasím, ale já jsem zatím už spoustu let ve stavu, kdy prostě ty prstýnky na rukou chci mít, líbí se mi. Naopak tam ještě nějaké přidávám a to mám navíc na jedné ruce stříbro a na druhé žluté zlato... No prostě pelmel, ale zatím jsem nedospěla do stádia, že je chci sundat! Tak to jen na vysvětlenou :-), proč tolik prstýnků.

      Vymazat