čtvrtek 18. července 2013

Velký výlet do USA - nákupy

Tak i my jsme podlehli "americkému snu" a jako další dovolenkovou destinaci si vybrali USA. Já bych klidně jela zase do Řecka, ale manžel se chtěl za Atlantik hrozně podívat a já zase tak moc proti nebyla. I když mi Řecko a moře moc chybí a závidím každému, kdo tam letos vyrazil. Pravda, oni zase tak trochu závidí dovolenou mě :-D. Manžel vše naplánovat do nejmenšího detailu už v prosinci, takže jsme koncem června mohli na tři týdny vyrazit.

Zážitek to byl ohromný! Strašně moc jsme toho projeli a viděli a ještě teď se nějak nemůžu vzpamatovat z toho, že jsme to ve zdraví přežili a viděli vše, co si naplánovali. A vlastně se nám ve všech směrech, až na nějaké menší nepříjemnosti, dařilo.

Kde jsme byli a jak na mě Amerika působila se dozvíte v dalším příspěvku. Teď se pochlubím některými nákupy. Přivezla jsem si i spoustu oblečení, ale tady vám ukážu hlavně kosmetiku.

O tom, že je tam Sephora i např. MAC mnohem levnější se zmiňovat nemusím. Ani o tom, že tam mají i ty obyčejné drogérkové značky jiné výrobky než ty naše. Tyto výrobky jsou (jak jinak) navíc mnohem lepší. Ale třeba ve výběru odstínů stínů jsem zase tak velký rozdíl neviděla. Třeba Color tattoo mají odstíny téměř totožné, navíc je tam jeden nebo dva, to samé L`Oreál.

Na fotkách nejsou deodoranty Secret, které jsem si přivezla tři, protože Karolína z Plum Foolery je opravdu vychválila do nebes. A jo, myslím, že jsou super. Tak začínáme...

Tělové spreje Victoria Secret, ve slevě navíc jeden vyšel asi na 5 dolarů. A přivezla jsem si i dvě podprsenky, obě také zlevněné a konečně jsem pochopila, co všichni na té značce mají. Jejich podprsenky jsou prostě dokonalé!

Má sbírka pudrů, bronzerů a rojasňovačů, stálo to docela majlant :-D.

Když jsem už byla v tom utrácení, tak jsem opět podlehla blogové masáži a pořídila si Meteory od Guerlinu.

Středně krycí pudr MAC a bronzer zmenšující póry! Na léto super!

Poprvé jsem o Ambient Lighting Powder od Hourglass četla u Talky na Zlatosféře, pak jsem v Sephoře viděla cenu (45 dolarů) a jen se mi protočily panenky. Pak jsem si ale vyzkoušela odstín  Dim Light a lítala v tom až po uši!

Korektorů, zvlášť těch na kruhy pod očima, není nikdy dost.

Moje milovaná stínová značka + paletka Wet n Wild


Odstíny, které u nás zatím nenajdete

Opět klasika, která je u nás hodně drahá - tvářenku NARS jsem si vzala v klasice, odstín Orgasm a tvářenka od MAC je v odstínu Plum Foolery

Moje vysněná paletka od Benefitu z loňské kolekce kupovaná přímo v rodném městě Benefitu - v San Franciscu, butiku. A klasika od UD - Naked basic 

Zkouška neznámých řasenek (zatím nic moc...)

Tohle u nás také není. Rtěnka od MAC je z limitky Viva Glam Niki

Jako milovnice balzámů jsem tam žádný z těchto nemohla nechat. Navíc miluju macadamové ořechy :-).

Do zásoby - je fakt dobrej (a jedem pro maminku)

Zásoba neonových laků a ty od China Glaze jsem chtěla dlouho zkusit.


Taková malá kočičí zbytečnost v podobě pilníků na nehty.


 A to je láska! Gumové baleríny Marc by Marc Jacobs. A navíc mě netlačí!



A další žlutá neonka na botách - já je ještě vytunila tím, že jsem jim vyměnila tkaničky za sytě růžové :-).
zdroj 

Ještě, že jsem se bála váhového omezení, celníků a toho, jak to převezu bez úhony letadlem. Jinak bych přišla na mizinu :-D.

10 komentářů:

  1. Týýjo, to je teda kosmetický arzenál :-) DObře ty :-) Těším se na další příspěvky o Americe!

    OdpovědětVymazat
  2. Balerínky od Marca Jacobse jsem si taky nedávno koupila ve Vídni, i jsem o nich psala na blogu. Jsou skvělé. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je pořádná výbava, ty meteority závidím, hned bych je brala:)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to jsi úžasně nakoupila :)!

    OdpovědětVymazat
  5. Ty vole (pardon), to je úžasný nákup a neskutečně moc ti závidím :). Užila sis to tam tedy parádně!

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuju moc za inspiraci, chystám se do USA za 2 týdny a už mám obrovský shopping list/wishlist (http://asawa-beauty.blogspot.cz/2013/08/usa-wishlist_9.html) toho, co si chci pořídit...
    Máš tipy na na nějaké konkrétní obchody v New Yorku, Washingtonu nebo u Niagary? Třeba hlavně kde sehnat Victoria Secret (mají jen vlastní butiky nebo i v jiných obchodech)?
    Dík moc...
    btw, moc pěkný blog ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukala jsem na tvůj wishlist a taky dobrý! Já jsem po Wet n wild moc nekoukala, ale co si uvědomuji, tak jsem tam tu značku moc neviděla (přivezla jsem si jen jednu paletku). Respektive tam neměli od ní na stojanu moc věcí. Ale nejlevnější měli myslím tuhle kosmetiku (WnW,Physician Formula, Color Tattoo) ve Walmartu, což je takový velký supermarket se vším. Docela dobře zásobený byl právě přímo v Niagaře. Je tam Fashion outlet (www.fashionoutletsniagara.com) a hned vedle něj je právě Walmart. Mají tam na tyhle drogérkové značky i různé akce a hodně stojanů, takže tam určitě koukni. Já si toho odtamtud odnesla opravdu hodně! Doporučuju si na nákup kosmetiky vyhradit hodně času, protože to její prohlížení je docela náročný a dlouho to trvá :-D.

      V NY mají pak tuhle kosmetiku společně s lékárnami (např. Ritte Aid, Walgreens) a taky tam mají různé akce. Klasickou drogerku jako např. DM jsem v US neviděla.

      Victoria Secret najdeš skoro všude, v každém městě je několik obchodů, ale myslím, že se dá sehnat jen v samostatných buticích buď na ulici nebo v obchodních centrech. My byli v butiku na 5th Avenue a velký obchod je naproti Macy`s. Ale koukni na jejich internetové stránky, protože tam je vyhledávač obchodů, ukáže ti to ten krám na Google maps. Takhle se to nedá popsat. http://www.victoriassecret.com/store-locator

      Ve Washingtonu jsme byli jen jeden den, kdy jsme prošli The Mall a nějaké muzea, vůbec jsme neměli čas na obchody, takže tam jsme nikde nebyli. Navíc kolem toho největšího centra (Capitol, The Mall, White House) vůbec žádné obchody nejsou, chce si to zjistit, kde jsou nějaká nákupní centra, nabo ty konkrétní obchody.





      Vymazat
  7. VS je v Americe za velmi dobré ceny no :) teta mi jednou přivezla spodní prádlo a sprcháč a SUPER :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A když na to narazíš ve slevách, tak je to ještě úžasnější!

      Vymazat