sobota 16. února 2013

Postřehy poslední doby (nejen kosmetické)


Vrátila jsem se z lyžování v Rakousku a chtě nechtě se musím zase zapojit do běžného pracovního a fungovacího procesu. A protože se mi za poslední dobu sešlo pár maličkostí, které mě z nějakého důvodu zaujaly, rozhodla jsem se o ně podělit s vámi. Jinak dál plánuji články týkající se ještě posledních novinek nejen ze slev (já už vážně musím přestat nakupovat :-D) a recenze evropských tónovacích BB krému (v koupelně se mi jich sešlo víc) a srovnání a tím asijským!

  1. Bílý lak na nehty
Když jedu někam na dovolenou, většinou s sebou nevozím knížku (nechci aby se při cestě zničila a většinou je to mé čtení na dovolené takové rozlítané, nejednotné a na knížku se musím soustředit). Vozím s sebou tedy různé časopisy, které bych si normálně nekoupila, a tak tomu bylo i letos na hory. A v InStylu, v sezónních novinkách, mě zaujal odstavec o tom, že se letos zjara budou nosit bíle nalakované nehty! Zaujalo mě to proto, že se mi bílá na nehtech nikdy nelíbila, měla jsem pocit, že jsem ponořila konečky prstů do barvy a upřímně bych si sama od sebe bíle nehty nenalakovala... ALE když jsem to viděla v časopise, nějak mě to praštilo do oka a já si řekla proč ne! Ono by to na jaro mohlo vypadat docela zajímavě! Navíc mám doma bílý lak od Gabriely Salvete (kupovala jsem si ho jako podklad pod žlutý neonový lak, aby lépe vynikl), takže si ho ani nemusím kupovat!

A vy mě na jaře určitě potkáte s bílými nehty!

Ty modré stíny se mi také líbí!


  1. Projasňující pudr v perličkách Giordani Gold Dreamy Moments
Oriflame má kuličkové pudry běžně v nabídce a já jsem s nimi spokojená, takže jsem si pořídila i tyto rozjasňující barevné perly (asi tak trochu opičení po meteoritech od Guerlinu, či podobných luxusních značek). Nejsou špatné, recenze, pokud nějaká bude, bude později).



  1. Oříšky od Mixit
Také nemáte rádi rozinky či brusinky ve směsi oříšků? Já mám nejradši směs, kde jsou jen ořechy, což je hrozně těžko k sehnání. Naštěstí se před nějakou dobou na Mixit.cz objevila možnost namíchat si kromě vlastní musli, či sušeného ovoce vlastní směs oříšků! Pro mě je to bomba! Oříšky miluju a tam si můžu vybrat přesně ty ořechy, které chci, a doplňuji to ještě o kokos a sušené fíky. Navíc si přidávám dvojitou dávku makadamových ořechů, protože ty jsou mé nejoblíbenější. Cena záleží na množství a druhu jednotlivých ořechů.

  1. Štětce UBU v Praze
Konečně jsem sehnala v poslední době opěvované štětce značky UBU i v Praze, kde moc malých drogerií nemáme. Podle různých komentářů na blozích jsem se dozvěděla, že je mají v drogerii PeMi. A mohu to potvrdit! Já je kupovala na Palmovce a rovnou jsem si odnesla i minerální oční stín od Reginy. Takže pokud sháníte podobné ne moc komerční značky, které nejsou v těch zprofanovaných drogeriích k sehnání, tak PeMi doporučuji! 



      5. Glycerinový krém na ruce Avon Care

Mám oblíbenější krémy, ale tenhle mi jediný opravdu pomohl, když jsem měla hodně vysušené ruce z hor.

Tohle je nějaké limitované starší balení.




6. Naked 2 Urban Decay – odstín blackout

Tohle bude spíš negativní postřeh. Měli jsme maturitní ples, kam jsem vyrážela pracovně a po plese se vypravila ještě na afterparty. Na ples si vždycky líčím oči hodně výrazně, černým stínem, který rozmažu do ztracena, takže vznikne kouřový efekt. Normálně jsem se vždy malovala černým stínem se třpytkami od Burjois, ten ale zůstal u rodičů a já se vypravovala z domova. Tak jsem si řekla, že prubnu paletku od UD i s jejich bází pod oční stíny. Použila jsem černý odstín Blackout a přechody vyblendila odstínem Pistol. Malovala jsem se v šest hodin večer, domů jsem dorazila ve čtyři ráno. Nijak výrazně jsem netančila (jen trošku) ani se nepotila... Jak stíny i báze odolaly se můžete podívat na fotkách... Asi i vy vidíte, že nic moc :-(. A to podotýkám, že normálně mi jakékoli stíny vydrží běžně celý den bez podkladové báze... Na to, jaké se na stíny UD pějí ódy, je to pěkná bída! Tak nevím, kde udělali soudruzi z NDR chybu? :-D

Omluvte kvalitu fotek, fotila jsem to ve čtyři ráno po příchodu domů, střízlivá, ale unavená a s vědomím toho, že v osm zase vstávám :-D. Ale když jsem viděla, jak to ty stíny nezvládly, tak jsem to musela zvěčnit!

3 komentáře:

  1. UD?! Buduci mesiac sa na nu chytam a teraz som viac ako v rozpakoch :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi povídej! Když jsem se podívala po příchodu domů do zrcadla, tak jsem nevěřila svým očím! A musela to vyfotit, tak jsem byla v šoku. Ale ty hnědé odstíny jsou fajn, ty drží dobře!

      Vymazat
  2. Super příspěvek...

    Tak bílé nehty určitě taky zkusím..:) Jinak se mi líbí ty perly od GG..

    OdpovědětVymazat