pondělí 5. listopadu 2012

Tweezerman Folding Lash Comb - Zlatý hřebínek na rozčesání řas


Ten, kdo četl mé nákupní dny s Marianne zaregistroval, že jsem jako dárek k nákupu kosmetiky Korres dostala hřebínek na rozčesávání řas. A protože jste se v komentářích zmínily, že by na něj byla fajn nějaká recenze, tady je!

Možná se divíte, proč tak pozdě. Upřímně? Poprvé jsem ten hřebínek použila až teď! Proč, vím naprosto přesně – ráno mám totiž dost fofr a mám pocit, že by mě další krok v líčení, čili rozčesávání řas, zdržoval. A taky jsem nechtěla ušpinit ten krásný zlatý hřebínek. Ovšem, jak jsem dnes zjistila, to zdržení je téměř nulové!

Tenhle hřebínek je fakt vynález. Pokud nanesete víc vrstev řasenky a máte pocit, že jsou vaše řasy slepené, stačí vzít kartáček a rozčesat! Není nic jednoduššího. Řasy jsou potom krásně oddělené a vypadají hustější. Dřív jsem si před okem šermovala špendlíkem a snažila se jednotlivé řasy oddělit a stejně to nebylo ono. Navíc to nebylo úplně bezpečné :-D. Tenhle hřebínek má celkem ostré a úzké zuby, takže slepené a nařasenkované řasy krásně oddělí. Normálně by mě asi nenapadlo si ho pořídit, možná je to zbytečnost, ale pokud se vám hodně slepují řasy po namalování, tak je to opravdu skvělý pomocník. Takže já jsem z něj nadšená a říkám jasné ANO!


zdroj


Pokus o fotku: vlevo jsou řasy rozčesané hřebínkem, vpravo bez rozčesání (bez blesku)
Pokus o fotku: vlevo jsou řasy rozčesané hřebínkem, vpravo bez rozčesání  (s bleskem)
Snad je z fotek rozdíl alespoň trochu poznat...
Hřebínek seženete v Profimedu a mají ho i v Tescu My na Národní třídě v Praze.

8 komentářů:

  1. Jéé, já bych chtěla vidět ještě nějakou fotku před a po, abych viděla, jak to hezky rozčeše :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jo, přemýšlela jsem o tom, ale pak jsem si říkala, že ten rozdíl bude asi špatně vidět... Ale tak to tedy zkusím a doplním sem fotky.

      Vymazat
    2. Jsou tam dva pokusy o fotky. Nevím, jestli to z nich bude dostatečně poznat, vždycky mám pocit, že na fotkách jsou detaily obličeje prostě hrozný :-D.

      Vymazat
  2. No hele, naprosto luxusní výsledek podle fotky :) Užitečná věc teda...ale řekla bych že nejlevnější sranda to nebude, takže zůstanu u jiných ostrých nástrojů :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stojí 275,-, což se od Tweezeru dalo čekat. Jako praktická věc to je, ale nedostat to jako dárek k nákupu, tak by mi asi taky bylo líto za to ty peníze dát...

      Vymazat
  3. Vidiet skvely vysledok :) Tiez stale sermujem spendlikom pri oku, co moze dopadnut katastrofalne :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo! Vždycky jsem si při oddělování řas špendlíkem říkala - hlavně aby ti to neujelo :-DDD.

      Vymazat
  4. Já mám nejradši klasický kartáček, s hřebínky to nějak neumím :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat