sobota 3. listopadu 2012

Co jsem si s podzimem pořídila nového na sebe


Mám pro vás po delší době opět článek s novým oblečením. Jako mám tak trochu pocit, že vlastně nic nepotřebuju, ale stejně mi pořád něco v šatníku schází :-D. Těch posledních úlovků tedy nebude tolik.

  • Semišové kotníčkové boty, Baťa

Semišové botky od Bati, skvělé do suchého podzimního počasí. Vypadají skvěle k sukni i ke kalhotám a já si je radši koupila o číslo větší (a úplně mi bylo jedno, že je to 42), protože mi přišly dost tvrdé. Už jsem je měla na sobě, chodila v nich celý den a nemůžu si je vynachválit! Jediné co opravdu, ale opravdu naštve (radši na to ani nemyslím :-D), je to, že mi je týden po nákupu zlevnili na 799,- (já je koupila za 1399,-). Jenže kdo to mohl tušit! A jako na potvoru měli ještě i moji velikost (v opačném případě si prostě řeknu smůla, ale stejně je už nemají v mojí velikosti, to mi teď bohužel nevyšlo).

zdroj




  • Zelenožlutý neonkový svetr, Reserved


Neonových barev se nechci vzdát ani na podzim, takže jsem si během Nákupů s Reserved a Elle musela koupit tenhle svetřík. A k němu mám i ladicí stíny od Flormaru, který nabízí neonovou řadu stínů.








  • Áčková sukně, která má kožený vzhled, Reserved


Do tohoto typu sukně jsem se zamilovala! A během nákupů v Reserved ji naštěstí měli i v mé velikosti. Vypadá dobře například s těmi semišovými botami od Bati. A bude skvělá i na zimu, protože je díky materiálu celkem teplá. 


zdroj


  • Trochu zateplený dvojbarevný kabát, Mango


Za tu cenu (999,-) to byla láska na první pohled! Je trochu zvláštní díky rozdílné barevnosti rukávů, takže jsem váhala s koupí a druhý den do Manga vyrazila i s manželem, který mi ho schválil, líbil se mu, tak jsem si ho spokojeně odnesla domů. A ještě mi poradil s velikostí. Nechci, aby to vypadalo, že si kupuju jen to, co mi schválí moje drahá polovička, to ani náhodou (to bych doma neměla např. žádné baleríny, protože se mu tyhle boty nelíbí, ale zvykl si, protože jich má spoustu), ale pokud si u něčeho nejsem jistá, jestli koupit nebo ne, tak pak dám i na jeho názor. Pokud se mu to líbí a odsouhlasí mi to, tak do toho jdu, pokud ne, tak si řeknu, že má pravdu a odcházím bez toho. Jinak ten kabát vypadá úplně nejlépe k něčemu černému a je trochu vycpaný, takže by mi v něm nemusela být na podzim zima.


zdroj

zdroj

zdroj


Také zjišťujete, že čím jste starší, tím máte radši větší a volnější věci? U mě se to týká triček, svetrů, kabátů a teď už i některých bot :-D. ten kabát jsem si také radši vzala v XL, co kdybych pod něj chtěla ještě svetr a nemám ráda, pokud se v bundách či kabátech cítím jak špatně narvanej špekáček! 

1 komentář: