pátek 12. října 2012

Zářijová ANO (překvapení) a NE (zklamání)



 Dva produkty, o kterých se chci zmínit za září, bych nenazvala vysloveně jako „ano, pořiďte si“ nebo „ne, nemůžu doporučit“. Spíš bych je pojmenovala překvapením a zklamáním minulého měsíce. A tentokrát se oba pohybují ve vyšší cenové kategorii.


Až po vyfocení jsem zjistila, že jsem paletku měla vzhůru nohama!

září PŘEKVAPENÍ (ANO)

Lancôme Hypnôse Star Mascara

Nekupuji si drahé řasenky, protože mám své oblíbence mezi těmi levnějšími v průměru do dvou stovek (většinou je kupuji v akci). Takže řasenku od Lancôme bych si sama asi nikdy nekoupila. Já mám doma vzoreček, který se dal získat díky říjnové ELLE v SEPHOŘE. Před prvním použití jsem byla kvůli kartáčku dost skeptická. Kartáček je totiž takový placatý. Ale po prvním tahu jsem byla naprosto nadšená! Krásně mi zvedla a natočila vlasy, neslepila je a nerozmazává se, ani neopadává (možná trošku až hodně pozdě večer, když jsem už doma). Jediné mínus je, že mi strašně nevoní. Je strašně navoněná a mně to moc nevyhovuje, ale to by se jí dalo prominout. Shrnuto a podtrženo – tohle je jediná řasenka, kterou jsem v téhle cenové kategorii zkusila a byla bych ochotná si ji normálně koupit... Uvidím, třeba na ni dojde.

zdroj zde





Proč fotky detailů očí s řasenkou vypadají vždycky mnohem hůř, než ve skutečnosti?

srpen ZKLAMÁNÍ (NE)

Urban Decay The Feminine Palette

Teď mě UDfilové ukamenují :-D! Určitě téhle paletce nemůžu dát „ne“, ale jsem z ní mírně zklamaná! Nevím, co jsem čekala, podle ohromně pozitivních recenzí na oční stíny Urban Decay asi zázrak. Ale určitě to znáte – pokud je velké očekávání, často nastane zklamání. V paletce jsou krásné barvy, stíny jsou hezky pigmentované, ale nevím, proč musí stát tolik! Co se týče výdrže, tak asi mám štěstí na dobrou pokožku na očích, ale mně vydrží celý den skoro úplně všechny stíny, a to bez podkladové báze. Takže výdrž stínů UD vnímám stejnou, jako třeba stínů od L`Oreálu, pigmentace je také stejná. A trochu podle mě práší! Když je nanáším štětečkem, tak pak mám popadaný stíny pod očima. A tužka, která je součástí paletky, je stejná, jako třeba gelové linky v tužce od Avonu. Asi s tou paletkou neumím zacházet... Ráno nemám moc času na stínování očí. Třeba až ji budu používat častěji, tak se s ní nějak sžiji, ale teď je to pro mě srpnové zklamání :-(.




Takže teď uvažuji, jestli si pořídit vychvalovanou Naked2, ale asi do ní půjdu.

5 komentářů:

  1. S těmi očekáváními máš úplnou pravdu:) Já si nedávno koupila oční stín od MAC a přijde mi úplně normální, nechápu, o čem to všichni tak básní:D :D A na Naked mám momentálně celkem políčeno, chtěla bych si jí koupit, tak doufám, že taky nebudu zklamaná...

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem taky občas překvapená, proč o plno drahých věcech lidi tak básní, když jsou vlastně takové normální, lehce průměrné...Škoda ale té paletky, vypadá krásně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona je určitě ve své podstatě super (Mia o ní napsala kladnou recenzi). Spíš podle mě prostě nemá cenu za ni dávat ty peníze a vypadá opravdu krásně!

      Vymazat
  3. Řasenky HYPNOSE jsou vždycky výborné, proto jsou tak drahé

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem právě zkoušela už víc dražších řasenek a obecně za tu cenu nic moc. A tahle mě opravdu pozitivně překvapila!

      Vymazat