středa 24. října 2012

L’Oréal Paris: Paleta „inteligentních“ očních stínů s návodem pro nalíčení


Všude se objevuje recenze na oční stíny Color infaillible od L`Oréalu, které jsou úžasné. Možná se o těch, co mám já, zmíním v jiném článku, ale já bych teď chtěla něco napsat o paletce tří očních stínů od L`Oréalu Quad Pro, inspirovaných barvou očí a pro tu barvu jsou také určeny. Vždy je propaguje některá známá žena, které barevně sedí.





Já mám tři:
Paleta „inteligentních“ očních stínů s návodem pro nalíčení – hnědé oči
-        odstín 331 Golden Plum, Eva Longoria
-        odstín 317 Honey Brown, Freida Pinto

 odstín 331 Golden Plum, Eva Longoria

odstín 317 Honey Brown, Freida Pinto

Paleta „inteligentních“ očních stínů s návodem pro nalíčení – modré oči
-        odstín 303 Beige Taupe, Doutzen Kroes

odstín 303 Beige Taupe, Doutzen Kroes

Já mám sice oči hnědé, ale na kamarádce se mi strašně líbil právě odstín 303, tak jsem si ho koupila. To barevné rozřazení je podle mě spíš relativní.

Co mi vyhovuje:
-        skvělé barvy a dobrá kombinace barev v paletce
-        jako vždy super výdrž
-        dobrá pigmentace

Co mi nevyhovuje:
-     že jednotlivé odstíny v paletce nejsou v samostatném "komůrce", stíny proto tvoří jednu souvislou plochu, takže se mi hůř nanáší, protože se barvy na štětečku míchají do sebe
-        čtvrtý rozjasňující krémový stín, který je zvlášť a podle návodu patří do koutku oka na rozjasnění. Ten je takový hodně divný a špatně se mi s ním pracuje

V obchodě mají ještě spoustu jiných odstínů, které vypadají moc dobře.

zdroj www.google.cz

P.S.: Komentář pod článkem mě "inspiroval" k doplnění článku. Pokud vám ten text přijde divný,  tak nejste sami, mě taky. Jsem teď dokonale otupělá: Proč? Protože...  jsem si dneska dvakrát zvrtla kotník - jednou jen malinko, nanečisto u levé nohy, a o necelou hodinu později jsem sebou rovnou sekla na Staromáku a to jsem si ho už vyvrtla opravdu, ale tentokrát ten druhý u pravé nohy. Do toho jsem dnes byla u doktora a mám opět zánět močového měchýře (také na to trpíte?), takže zobu antibiotika. Tohle všechno je naprosto skvěle načasované, protože zítra jedu s mámou na tři dny na poznávačku do Polska!

Tak jsem s bolavou nožkou dokončila článek o trio očních stínech L`Oréal, text mi přijde taky takový zvláštní. Ale můj intelekt není v současné době schopný ho smysluplně předělat :-D. Tak koukněte hlavně na fotky a klady a zápory a ohledně začátku článku buďte tolerantní :-D. A držte mi palce, ať zvládnu ten výlet!

4 komentáře:

  1. Máš ten text takový divný s <> ? :-O
    Ta druhá "paletka" se mi líbí nejvíce!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, taky mi přijde takový divný! Souhlasím :-D. Bude to asi tím, že se mi povedlo během dne si vyvrknout kotník. Nejdřív levý, ale jen malinko, takže jako by nic, a o něco pozdějc jsem sebou už rovnou řízla a zvrkla si i ten druhý a to už opravdu. Do toho beru ode dneška antibiotika na zánět močáku, takže úplně cítím, jak jsem tak nějak celkově otupělá :-D. A do toho se rozhodnu dopsat příspěvek na blog... si by byly lepší jen fotky :-DDD a možná klady a zápory!

      Vymazat
  2. Ty vypadají dobře, také přemýšlím o nějakých stínech od Loréalu :).

    OdpovědětVymazat
  3. ja mam, ale este tych predchodcov tychto, viac sa mi paci, ked maju tiene vlastnu "komorku":)

    OdpovědětVymazat