sobota 15. září 2012

Srpnová ANO a NE


V těchto článcích se pokusím vybrat vždy jeden výrobek, který mě za daný měsíc z nějakého důvodu nadchl a naopak takový, který bych nikomu nedoporučila, naopak ho budu od jeho koupě odrazovat :-D.



srpen ANO

Oriflame Rtěnka Very Me London, odstín Soft Coral

Oriflame uvedl novou limitovanou edici inspirovanou Olympijskými hrami v Londýně, takže je na těch výrobcích použita britská vlajka. Já od první návštěvy Londýna tohle město miluji, takže mě zaujme všechno, co má na sobě britskou vlajku (a pak taky tu řeckou, ale takových věcí u nás moc není). Takže jsem z této řady byla docela nadšená, i když použitelné pro mě byly jen rtěnky. Protože různých krémů na tělo apod. mám dost. Ale zato ta rtěnka tedy je. Je prostě ňuňácká! Výdrž je tak nějak průměrná, ale super je barva a balení. Obal je transparentní takový bachratý s britskou vlajkou. Barvy jsou nádherně třpytivé a odstíny jsou moc hezké. A dobře chutná! Já vím, že rtěnky se nejí, já je taky cíleně nejím, ale používají se na rty, takže se jejich ochutnání prostě nevyhneme a já jsem na chuť rtěnek a lesků strašně háklivá! Takže stačí, aby byla ta rtěnka moc navoněná nebo mi chuťově nesedla a já ji prostě nemůžu používat, protože je mi z ní až špatně. A tahle mi opravdu nevadí. Rty nevysušuje a vypadé na nich fakt dobře. A už jsem zmínila, že má boží obal? :-DDD.






Fotka stránky z katalogu, já mám tu rtěnku, kterou má modelka a je vyfocená ve velkém


srpen jasné NE

Maybelline Color Tattoo 24 Hr odstín 15 Endless Purple

Pozor, tady nemyslím všechny stíny Color Tattoo! Ty jsou obecně super. Já mám tři odstíny a se dvěma jsem velice spokojená. Třetím je Endless Purple a tenhle fialový je prostě strašný. Než jsem si ho koupila, tak jsem na něj sice všude četla relativně negativní recenze, ale pak se někdo doslova rozplýval nad jeho barvou a když jsem je viděla v Rossmannu za 99,-, řekla jsem si, že to přece nemůže být tak hrozné a šla do něj. Říkám vám, je to hrozné! Tenhle odstín prostě nevytvoří na víčku souvislou vrstvu a když chci nanést vrstvu druhou, tak se ta předchozí stírá! Takže se na víčku tvoří nesouvislé šmouhy! Většinou se mi málokdy stává, že bych byla z něčeho rozčarovaná, ale tohle bych šla normálně vrátit, kdyby to šlo. Vyhozená stovka! Nevím, třeba se s nimi ještě naučím zacházet, ale budu se pro další vyzkoušení muset hodně přemlouvat A to jsem je zkoušela nanést vším, co mě napadlo – pěnový aplikátor, syntetický štětec, prst. Se vším byl efekt úplně stejná a úplně na nic. Takže odstín 15 Endless Purple nekupovat! Ani ta krásná barva za to nestojí.


Vypadají krásně, ale vzhled klame :-(

Na očích

Na očích

8 komentářů:

  1. Moc užitečnej článek, díky ti za něj:) Já jsem totiž z Colo Tattoo taky nadšená a fialová by mi šla hezky k očím, takže jsem už byla nalomená přesně jak ty, že je zkusím:) Ale po těch tvých fotkách tedy fakt ne, je super, že si je sem přidala i na očích, protože takovou hrůzu bych si nikdy nepředstavila:)Já mám bronzové a tyrkysové a jsou super:) Teď mám nově ještě černé, ale ty jsem zatím nezkusila, nebyla příležitost:)

    OdpovědětVymazat
  2. Díky, jsem ráda, že ti to pomohlo. Fakt si je nekupuj. A to takhle na těch víčkách vypadaly těsně po nanesení! Já mám ještě stříbrné a odstín taupe, který u nás ale nemají a jsou dobrý, ale fialová nene. Jinak ta černá mě taky láká, ale obávám se, že pro ni nebudu mít takové využití.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já je koupila v nějakém amoku nejspíš:D Taky ještě nevím, jestli se s nimi naučím nějak pracovat, protože na linku mám jiné, ale tak uvidíme:)

      Vymazat
  3. Som prekvapena tienon color tattoo, presne tuto farbu som minule v drogerii zvazovala, pretoze moj terajsi on and on bronze ma nesklamal a cele leto iny nepouzivam. no vdaka za radu, ruky prec od neho :)

    OdpovědětVymazat
  4. Oj...tak ty stíny jsou průser? Myslíš ale, že to je jen tenhle odstín nebo takhle zlobí všechny? Já totiž četla docela fajné komentáře na tyrkysovou (děsně se mi líbí)...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě je to jen tenhle odstín! Já mám ještě další dva a ty jsou super! Ale já myslím, že to, jestli je ten stín blbej, poznáš už v obchodě z testeru. Já jsem ten fialovej nezkoušela. Jednou neměli tester a pak jsem je kupovala v Rossmanu Na Poříčí a tam je měly za pultem a já si řekla, že je zkoušet nepotřebuju, že tak špatný být nemůžou. Ale když je teď zkouším na ruku, tak už poznám, že čmouhatí a špatně drží. Pokud jsi četla dobré komentáře, tak je zkus. Já na ty fialové četla negativní a stejně to riskla :-(. ta tyrkysová je krásná! Možná na i taky dojde :-D. A třeba mě překvapilo, že dobře na ruce vypadala i černá! Ale to už je masakr!

      Vymazat
    2. A určitě vidíš, že mě ty detaily taky nejdou :-D. A to jsem to fotila bez panáků :-DDDD.

      Vymazat
    3. Detaily máš určitě hezčí než já:-).
      Aha, tak jen tenhle odstín...to je divný. Já bych řekla, že všechny barvy jsou míchaný dle stejného receptu...

      Nicméně díky za upozornění!

      Vymazat