úterý 11. září 2012

Pět věcí, které mi usnadňují život


Rozhodla jsem se také zapojit do řetězce článků na téma věcí, které vám usnadňují život. Často se jedná o kosmetické produkty, ale u nich obecně nemám pocit, že by mi něco usnadňovaly :-D. Takže to vezmu tak nějak obecně:


  1. Mobilní telefon

Určitě máme všichni v paměti dobu bez mobilních telefonů. Je logické, že díky mobilnímu telefonu se mnohem zjednodušila komunikace. Já jsem za to vděčná, protože mám trauma z telefonování a nesnášela jsem, když jsem volala někomu známému na pevnou a zvedl to někdo jiný! Nemám ráda telefonování doteď, ale už jsem se přece jen trochu otrkala. Takže mě mobil život hodně zjednodušil


  1. Internet

K internetu není moc co psát. I tohle čtete jen díky internetu. Každopádně pokud chci cokoli zjistit, nebo hledám informace o něčem, tak vždy používám internet. A s tím souvisí email. Výměna informací se s ním velice ulehčila.



  1. Tampóny

Trochu osobnější a intimnější věc, ale já ji nemůžu vynechat. Přesně, jako v reklamě, díky nim mohu dělat vše bez omezení :-DDDD. 

  1. Auto

Další věc díky které se mi žije jednodušeji. Já sice řídím nerada, ale všude jezdíme s manželem, takže mám i řidiče :-D. A bez auta si dopravu představit neumím.


  1. Essence better then gel nail top sealer

Jediná kosmetická věc v seznamu, kterou musím zmínit, protože mi skutečně život ulehčila. Díky tomuto rychleschnoucímu laku můžu téměř hned po nalakování dělat cokoli a nemusím čekat, až mi uschnou nehty. Hned si nehty lakuju s větší radostí :-D.



1 komentář:

  1. Tyjo tak já bych se s tebou kromě toho auta (nemám řidičák) shodla úplně na všem! :)

    OdpovědětVymazat