neděle 16. února 2014

Novinky od Avonu

Jelikož dělám Avon lady, tak si mohu s předstihem koupit některé výrobky a navíc za výhodnější cenu. Někdy je ta cena podmíněna i nákupem různého zboží.

Občas nabídce i odolám, ale v poslední kampani jsem neodolala a pořídila si tři nové rtěnky, novinkovou řasenku (za pouhou jednu korunu) a nový CC krém.



1.      Rtěnka Ultra Colour Absolute


Je to kombinace rtěnky a balzámu na rty. Respektive rtěnka, která má vlastnosti balzámu a pečuje o rty. V nabídce je 20 odstínů a vybrat tři barvy bylo opravdu obtížné. Navíc, jak asi všichni víte nebo tušíte, je obecně těžké vybrat rtěnku podle katalogu. Nakonec to vyhrál odstín Tea Rose (moc hezká starorůžová barva), Lovely Cherry (hodně výrazná sytě červenorůžová) a Fresh Fig (oranžovohnědá barva).

Co se týče rtěnky jako takové, tak mě vyhovuje moc (i mojí mamce, která si také dvě vzala). Čekala jsem, že barvy nebudou moc syté, ale jsou a třeba odstín Lovely Cherry je výrazný dost (možná na mě až moc). Rtěnka je na rtech velice příjemná a je téměř bez chuti a bez parfemace, což mi naprosto vyhovuje. Opravdu máte pocit, že jste na rty nanesly balzám a ne rtěnku. Co se týče výdrže, tak tu já moc neřeším. Je taková střední, nepočítejte s dlouhotrvající rtěnkou. Pro mě trvanlivost na rtech není u rtěnky důležitá, protože ji stejně neustále obnovuji a pokud už je tedy ta rtěnka neslíbatelná, tak strašně vysušuje rty a je mi hodně nepříjemná. Pokud tedy na tyto rtěnky narazíte, tak za sebe je mohu určitě doporučit!



Lovely Cherry - Tea Rose - Fresh Fig

Lovely Cherry - Tea Rose - Fresh Fig

Lovely Cherry - Tea Rose - Fresh Fig

2.      Řasenka Aero Volume


Tato nová řasenka slibuje podle katalogu úžasný objem, který způsobí komplex dutých vláken poskytující objem bez zatížení řas. Tak co si budeme povídat, moc na pohádky kolem řasenek nevěřím, ale Avon obecně nemá špatné řasenky a tato mezi ty dobré určitě patří (to jsou mé první dojmy, někdy se ale během delšího používání u řasenek změní). Řasenka má středně velký klasicky štětinový kartáček, dobře se mi s ní pracuje a na řasách dobře vypadá. Zatím mám pocit, že ani neopadává a nečerní okolí očí.




3.      Lehký krycí denní krém SPF 20 (aneb Ideal flawless CC colour corrector cream)


Asi jako většina z vás rozdíl mezi BB a CC nechápu. Nikdy mi makeupy nevyhovovaly, BB krémy jsem vzala na milost, protože se jedná zároveň i o denní krém, ale časem jsem zjistila, že mi na pleti trošku vadí i ty pravé asijské. Avoňáckou verzi CC jsem si koupila čistě ze zvědavosti a také proto, že mi vyhovují odstíny makeupů od Avonu (mám ten nejsvětlejší Ivory) a stál mě jen 79,-. Co o něm tedy napsat? Je to prostě tónovací krém, je téměř bez parfemace, hezky kryje i sjednocuje pleť. Měla jsem dokonce pocit, že je taková rozzářená. Myslím, že vůbec není špatný, ale jestli je to opravdu CC, tak to netuším :-D.




Tak to bychom měli něco z nových kampaní Avonu. Ještě si chci pořídit novou tvářenku, která v katalogu vypadá krásně (a vůbec mi nevadí, že jsem si v týdnu koupila v akci v Sephoře dvě tvářenky od NARS :-D). A nové odstíny laků na nehty.

4 komentáře:

  1. Rtěnky vypadají dobře! Určitě nějakou vyzkouším :-)
    Na mém blogu právě probíhá giveaway, budu moc ráda, když se také zapojíš > http://www.chicoco.cz/2014/02/giveaway.html ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Moc se mi líbí ty barvy rtěnek a CC krém bych ráda vyzkoušela, ani jsem nevěděla, že Avon nějaký má :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty rtěnky jsou fakt moc příjemné! On ho má Avon teď úplně nově, poprvé teď v aktuální kampani!

      Vymazat
  3. vsetky vyrobky boli podla mna uzasne!


    Inak uz len dva dni do konca NIVEA giveaway, tu:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/04/nivea-giveaway.html

    OdpovědětVymazat