neděle 2. února 2014

Nákupy v DM drogerii a Milani

Asi jako spousta z vás jsem i já využila akci DM drogerie, kdy jste při nákupu více jak pěti produktů jejích značek dostali slevu 25 %. Byla jsem tam nakoupit s touto slevou dokonce dvakrát, miluji totiž takové ty jejich barevné papírové kapesníky jak v krabičce (mám je po celém bytě v každé místnosti :-) ), tak ty klasické v balíčcích do kabelky, skvělé jsou i tyčinky do uší.


kosmetické vatové tyčinky z DM

Na druhý nákup mě navnadily některé blogy, které doporučovaly od Baley řadu Beauty Effect s kyselinou hyaluronovou. Není to drahé a já jsem se chtěla zbavit vrásek na čele (prozradím vám jedno sladké tajemství - vrásky mám pořád, asi to nefunguje :-D). Na doporučení jsem si koupila i olej na celulitidu od Alverde (to, jestli funguje, ještě nevím, protože zatím spotřebovávám krémy, které už mám doma delší dobu). A nesměl chybět skvělý suchý šampon za pár korun.





Další věcí, kterou jsem si v lednu ještě pořídila, je další odstín multitasker pudru od Milani. Z Ameriky jsem si přivezla odstín medium, jenže po otevření a vyzkoušení jsem zjistila, že je na zimu celkem tmavý :-( (tak to dopadá, když si nemůžete zkusit odstín). Používat se dá, ale musím ho hodně rozmazat, tak jsem se rozhodla, že si na českém eshopu milanicosmetics.eu koupím ještě odstín light. Ten pudr je totiž skvělý! Nanáším ho štětcem flat top od PetraLovelyHair a perfektně kryje (i když mám pocit, že ten tmavší odstín přivezený z USA kryje tak nějak lépe...).




Byla jsem trochu zklamaná, když jsem zjistila, že pudr, který nabízejí na tomto eshopu, je Made in Italy, říkala jsem si, že to zase bude americká a evropská verze. Tak jsem nelenila a šla zjistit, kde že je vyrobený ten pudr přivezený z USA. Jaké bylo mé překvapení, když jsem na něm objevila také Made in Italy! Přijde mi vtipné, že si jedeme kosmetiku Milani nakupovat do Ameriky, když se vyrábí v Evropě .-D. 


Vidíte - na obou je Made in Italy (vlevo je z českého eshopu, vpravo je z USA)
K tomu pudru jsem přihodila ještě oční stíny v tužce v odstínu Cafe Au Late. Ony opravdu drží jako přibité! Zkusila jsem je na ruku a svou intenzitu nezměnily ani po drhnutí kůže! Ještě jsem uvažovala o zapečené tvářence od Milani, ale nakonec jsem si ji nekoupila.



V lednu jsem navíc poprvé objednávala z eshopu iherb štětec Everyday Minerals Flat Top a asi i naposledy. Zkušenost nebyla špatná a je to tam levnější, ale ty nervy, jestli mi balíček Česká pošta vůbec dodá! Nakonec mi dorazil, ale stejně... Radši si připlatím a koupím si to na českém eshopu! Což jsem také udělala u štětců Real Techniques. Konečně mě přepadl pocit, že minimálně tři musím mít! Tak jsem zvědavá, až dorazí.

6 komentářů:

  1. Vydařený nákup :)) Taky jsem tu 25% slevu musela využít :D Zuz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viď? V DM je vždycky co kupit a pět produktů máš v košíku ani nevíš jak :-D.

      Vymazat
  2. Opravdu super nákup. Já ani o žádné slevě nevěděla...:/:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to je škoda :-(. Tak nějak to proběhlo internetem a měli na to i upozornění v drogeriích, trvalo to skoro měsíc! Tak třeba příště!

      Vymazat
  3. Ten gel od DM ma laka ::)

    Pozyvam na giveaway o ZNACKOVE PLAVKY, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/pripravte-sa-na-leto-sutazte-s-biancou.html

    OdpovědětVymazat