pondělí 13. ledna 2014

Nový odlakovač na třpytky od Essence

V DM jsem narazila na novou limitovanou trendovou kolekci výrobků na nehty od Essence zaměřenou na různé efekty a zdobení nehtů. Mně padl hned do oka odlakovač - nejdřív jsem po něm šáhla s tím, že to je odlakovač, pak zjistila, že jsou v lahvičce třpytky a že je růžový gelový, tak mě napadlo, že to bude nějaký ozdobný gel na tělo. A ne, napoprvé jsem se trefila, opravdu to byl odlakovač!
Jedná se o superheroes - nail polish remover/ vysoce efektivní odlakovač. Chvilku jsem váhala, protože není jediný, kdo slibuje odlakování výrazných i třpytkatých laků a zatím to šlo se všemi stejně blbě :-D. Ale neodolala jsem, i cena byla dobrá (do 60 korun), a udělala jsem dobře.




Jasně, že jsem ho hned musela vyzkoušet, takže jsem si nalakovala nehty pískovým lakem od Gabriela Salvete a když už bylo nutné ho odlakovat, použila jsem tedy na test nový Superheroes. Odlakovač je opravdu gelový a má v sobě třpytky, což na odlakování nemá žádný vliv, spíš to vypadá dobře v lahvičce. A musím tedy říct, že fakt docela funguje! Jasně, že tento lak neodlakovává stejně lehce, jako obyčejné laky, ale dostává ty třpytky z nehtů pořád o sto procent lépe, než všechny odlakovače, které jsem doposud měla.

Dokonce jsem to i zkusila - nejdřív jsem použila normální odlakovač a pak tento superheroes a opravdu je mezi nimi rozdíl. Na obě ruce jsem vypotřebovala čtyři tampónky a aby šel lak odstranit skutečně dobře, musela jsem na tampón nanést větší množství gelového odlakovače. Právě díky své gelové konzistenci podle mě odstraňuje ty třpytka tak dobře.

Jsem z něj celkem nadšená, protože asi jako většina z vás úplně nenávidím zoufalé šmrdlání nehtů nalakovaných třpytkatým nebo pískovým lakem tampónem s odlakovačem. S tímto odlakovačem také šmrdláte, ale podstatně méně a odstranění efektivních laků je mnohem jednodušší.

Jo, zkoušela jsem odlakovat třpytkatý lak pomocí alobalové metody a ono to překvapivě fakt fungovalo! Ale jak jsem předpokládala, nebavilo mě to kolem (alobal, tampón na každý nehet, zabalení apod.). Takže, dokud mi bude vyhovovat tento odlakovač, dám přednost radši jemu.

P.S.: Jelikož to je limitovaná edice, tak si radši pořídím ještě jeden do zásoby, protože mně se s ním nehty odlakovávsjí opravdu dobře!

6 komentářů:

  1. To zní dobře, jestli ho ještě potkám, mrknu na něj! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrkni, stojí 55,- a ještě jsem ho v DM viděla. Mají ho na samostatných stojanech.

      Vymazat
  2. Zní opravdu dobře. Docela mě zajímá ta gelová konzistence:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Smrdí to jako klasický odlakovač, ale je to fakt tekutějsí gel.

      Vymazat
    2. naopak já si myslím že skvěle voní lépe než normální odlakovač

      Vymazat
    3. Já to spíš myslela tak, že je hodně odlakovači podobný až na to, že je gelový. Jinak máš ale pravdu, voní o něco lépe než normální klasický odlakovač!

      Vymazat