úterý 7. ledna 2014

Když zelená není tak úplně zelená

Miluji barvy, které se v každém světle tváří jinak. A nedávno jsem narazila na dva výrobky, které tomu přesně odpovídají.




Nejdřív jsem se zamilovala do stínů od Too Faced v odstínu Petals to the Metal. Původně se mi v Sephoře zalíbily jiné od této značky - odstín Girly z limitované paletky Pretty Rebel Eyeshadow Palette. Jenže paletku neměli a mně se za ni stejně nechtělo dávat přes tisícovku, protože bych všechny stíny z ní nevyužila. Chvilku jsem se tedy bavila s prodavačkou a ta mě upozornila na mono stín, který je tomu z paletky hodně podobný. Nejdřív jsem si nákup nechala projít hlavou a hned druhý den vyrazila pro ten mono stín. Měli poslední! Trochu mi připomíná odstín laku na nehty Peridot od Chanelu. Je takový hnědo-zeleno-fialovo-modrý a k mým hnědým očím vypadá úžasně!








Druhým měňavým výrobkem je lak na nehty. V Německu mě na první pohled zaujal odstín for the twill of it z limitované vánoční edice od Essie. V lahvičce se tváří zeleně, ale na nehtech je spíš hnědý.






www.essie.com

3 komentáře:

  1. Krásné barvy, taky mám takové ráda. :)

    OdpovědětVymazat
  2. mam podobny lak , od miss sporty myslim... jmenoval se metal nebo metalic....ted si uplme nevzpominam ;-Dale barvu ma stejnou a taky ho mam moc rada ;-)))))))))

    OdpovědětVymazat