neděle 22. září 2013

Připomenutí léta aneb co jsem si pořídila v srpnu

Dnes oficiálně skončí astronomické léto a začne podzim, ale já mám pocit, že to léto skončilo už dávno a díky dešti připomíná počasí spíš jaro nebo listopad :-(. Štve mě to, protože když skončilo už to léto (jediné roční období, které je pro mě snesitelné :-D ), tak jsem se trochu těšila, že využiji podzimní oblečení během babího léta. Ještě nemusím chodit tak nabalená, ale už nosím trochu teplejší a trochu jiné oblečení než v létě. Jenže zatím jediné, co dělám, je, že přemýšlím, jak se obléci, abych nepromokla, nezničila si boty při dešti, a tak trochu nezmrzla. Teď jsem četla předpověď, že má být teplý říjen, tak jsem na to zvědavá. Nerada bych z léta přešla rovnou do zimy...

Po dnech Marianne tu mám další novinkový článek. Výrobky z něj jsem si ale pořizovala ještě v létě, v srpnu.

Co se týče kosmetiky, tak jsem vzala útokem Rossmann a pořídila si lak na nehty z nové kolekce L`Oreal (je krásně modrý měňavý). V košíku skončila i opravdu červená rtěnka (manžel o mě prohlásil, že v ní vypadám jak klaun...). Vychvalovaná řasenka Scandall Eyes od Rimmelu měla být ve slevě, ale asi to označení o slevě zapomněli odstranit z minulé akce, takže jsem za ni dala plnou cenu :-(. Ve slevě měli i L`Oreal stíny, tak jsem si vzala odstín, který ještě nemám a je docela pěkný hnědý (asi spíš vhodnější na léto) – 021 Sahara Treasure. Přihodila jsem si neonový lak od z řady Colorama od Maybelline, který byl ve slevě za necelých 30,-.





V Rossmannu jsem si koupila i voňavku Revlon Charlie White. Její koupě byla spíš trochu sentimentální. Používala jsem ji v období dospívání a nedávno si na ni vzpomněla. A shodou okolností ji měli i v akci, tak jsem si ji musela koupit. Ta vůně je fakt moc příjemná (i když si myslím, že úplně celý den nevydrží) a pokaždé, když se s ní navoním, si připadám tak trochu jak v sedmnácti, když jsem vyrážela na diskotéku :-D.



V srpnu jsem byla na třídenním poznávacím zájezdu na severu Německa a ostrově Helgoland, kde je bezcelní zóna. Přivezla jsem si od tamtud limitovanou edici řasenky od Lancôme. Pokud drahá řasenka, tak jedině Lancôme a tohle balení je fakt roztomilé.



Sephoře jsem narazila na akci 1+1 u zlevněného zboží, tak jsem toho využila a za cca 470,- si koupila lesk na rty od Lancôme Juicy Tubes a krásné lososové stíny od Benefitu. Navíc jsem jako dárek k narozeninám dostala paletku od Sephory. Asi ji zase tak moc nevyužiji, protože se na dovolené téměř nelíčím, ale nikdy nevím, kdy se bude hodit!





A protože jsem si vloni na podzim rozbila digitální foťák, dostala jsem k narozeninám od rodičů nový. Já mám na digitální kompakt tři požadavky – aby byl od značky Canon, aby nebyl černý/šedivý/stříbrný (ten můj starý byl bledě modrý :-D), prostě aby byl nějak veseleji barevný a aby fungoval na tužkové baterky. Nechci totiž ten na dobíjecí baterii, protože když ji zapomenu dobít, tak si už nic v ten moment nevyfotím. Takhle si kdekoli v obchodě mohu koupit dvě tužkové baterky a vesele fotit dál. Na nový foťák jsem pak ve svém oblíbeném obchodě Oilili objevila ve slevě super taštičku, navíc červenou, takže s novým fotoaparátem i ladí. Sice je trochu větší, ale alespoň se do ní vejdou i jiné věci, než jen ten foťák.



Zvěčnila jsem pro vás i mé letošní oblíbené sluneční brýle, které jsem si přivezla z USA. Jela jsem tam totiž bez brýlí s tím, že si tam nějaké koupím, Nakonec jsem si přivezla troje a jsem s nimi moc spokojená. Asi nejvtipnější jsou ty alá Hello Kitty, po kterých jsem už ne internetu pokukovala dlouho, ale nechtěla je objednávat. A pak jsem je v LA objevila v obchodě za 5 dolarů!



Tyhle jsou z Forever 21


Poslední letní věcí je čelenka na přání od mého oblíbeného Deers.cz. Chtěla jsem bílou s neonovými detaily a je prostě dokonalá!




Tímto článkem jsem se tak trochu rozloučila s létem a teď vás už budou čekat podzimnější články.

3 komentáře:

  1. Rtěnka Intense mě velmi zaujala, ale zatím jich mám plnou kosmetickou taštičku, tak se budu muset držet dál od drogerky :D

    OdpovědětVymazat
  2. Rtěnka Intense mě velmi zaujala, ale zatím jich mám plnou kosmetickou taštičku, tak se budu muset držet dál od drogerky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se hrozně líbila ta červená, navíc mám loreál ráda a překvapilo mě, jak moc je ta rtěnka příjemná!

      Vymazat