sobota 7. září 2013

Naprosto šílená řasenka

Proti Avonu vůbec nic nemám (taky abych měla, když jsem už pěkných pár let Avon lady :-D), na některé výrobky dekorativní kosmetiky nedám dopustit. Mám vyzkoušeno, že se vyrovnají (nebo jsou i lepší) než jejich mnohonásobně dražší sourozenci. Píšu to proto, aby bylo jasné, že je tahle řasenka skutečně pro mě průser, že ji nehaním jen z principu, že se jedná o značku Avon.

A o čem že to mluvím? Jedná se o podle Avonu neskutečnou bombu a novinku - řasenku
Avon mega effects mascara.





Řasenku jsem kupovala v nějaké akci pro Avon lady za 99,- a snad nikdy se mi nestalo, že by mi bylo skutečně líto té stovky, jako teď! Její plná cena je 269,-, v akci se pohybuje kolem 150,-, já mám odstín Blackest black.

Co řasenka slibuje:
"panoramatický objem v jednom snadném kroku, kartáček kopíruje přirozený tvar řas, takže je nalíčí od koutku a od kořínků ke konečků"
Musím říct, že když čtu teď v katalogu ty propagační kecy, jak je líčení s ní jednoduché, tak se mi chce mlátit hlavou o stůl. Nemyslím, si, že bych v malování řas byla extra zručná ani extra levá, s nějakou řasenkou to jde bez problému, s jinou je to horší, ale na tuhle si asi nezvyknu!.




A teď k tomu, proč je podle mě tak hrozná. Nevím, kdo vymyslel, že tahle podoba řasenky ulehčí líčení! Já potřebuji koukat oběma očima, což umožňuje klasický kartáček. Přes toto pádlo (jak to už dřív nazvala Rendy) prostě mé líčené oko do zrcadla nevidí (viz fotka). Navíc mi zaclání i ruka, kterou tu řasenku držím. Dalším mínusem je to, že se strašně obtiskává na víčka a víčka se špiní i během líčení, což se mi v tak velké míře u jiných řasenek nestává. A dál by mě zajímalo, kdo přišel na to, že na dokonalé nalíčení stačí jen jeden tah! Já jsem se s tím jedním okem patlala snad pět minut. Pravda je, že když už ji na to oko nanesu, tak dělá docela pěkné řasy, ale spíš než zahušťuje, prodlužuje a já mám radši řasenky zvětšující objem. Ale to je už moje věc.

Prostě přes tu řasenku nevidím!

Bez základního očištění víčka





Abych to tedy shrnula - s touto řasenkou se mi strašně špatně pracuje, dokonce tak špatně, že se s ní prostě líčit v běžném provozu nemůžu. Možná bych se s ní časem malovat naučila, ale nevím, kdy to cvičit. Ve všední den opravdu nemám čas, abych věčně očišťovala a retušovala oční stíny po nanesení řasenky a že bych trénovala jen tak o víkendu, tak to taky ne. Mám tedy doma další krám a vám doporučuji - neriskovat! Nekupovat! Třeba vám s ní to líčení půjde, ale spíš to budou vyhozené peníze :-(.

16 komentářů:

  1. Já jsem si hned říkala že tohle monstrum nebude až takový "boom" které z toho dělaly :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, to tedy není! Už dlouho jsem v ruce nedržela něco tak blbýho!

      Vymazat
  2. mna to lákalo ale po tvojej recenzií už vobec :D

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. To jo, ani nevíš, jak jsem fakt naštvaná. Potřebovala bych někoho, komu vyhovuje, abych ji dál udala :-D.

      Vymazat
  4. Tak to je šílenej koncept, výsledek na dvě věci...taky bych litovala. Navíc to asi rychle vyschne, když v podstatě vytahuješ kartáček se vší barvou ven.... kdo tohle vymyslel?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdo to vymyslel, nevím, ale už koukám, že se objevuje jako doporučení v různých časopisech. A protože si nedovedu představit někoho, komu by vyhovovala, tak je vidět, jak moc jsou ty výrobky zobrazené v mˇodních časopisech objektivně vybírány. Reklama to je! :-D

      Vymazat
  5. Pane bože :D :D :D. Co to jako má být za nesmysl??? Tenhle článek bych vyvěsila na Avon Facebookovou zeď!

    OdpovědětVymazat
  6. To je dobrá patláma patláma...

    OdpovědětVymazat
  7. Ježiši :D Už když to vidím, tak je mi to strašně nesympatické a asi bych do toho nešla... :D Tak ji třeba někomu věnuj, možná se na světě najde nějakej odborník, kdo ji bude umět nanést :D Ikdyž pochybuju :D:D:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, tak nějak mě nenapadá žádný "nepřítel", komu bych tuhle řasenku s čistým srdcem věnovala :-D.

      Vymazat
    2. ahojky, jsem s řasenkou moc spokojená a nemůžu ji nikde sehnat..koupím ji od Tebe..děkuji R.

      Vymazat
  8. Tohle jsem nepochopila od samého začátku, asi nějaký omyl soudruhů z Avonu.
    Verunka

    OdpovědětVymazat