pátek 20. září 2013

Dny Marianne opět po roce

Jak jsem psala tady, neměla jsem v plánu moc utrácet... No znáte to, plán to byl hezký, ale stejně mi s karty zmizlo peněz docela dost :-D. Ale pořád jsem byla střídmější než vloni.

Vloni jsem se na Dny Marianne poctivě připravovala, letos jsem si vystřihla kupónky, které by mě mohly zajímat a víc to neřešila. I když je pravda, že jsem si udělala menší seznam obchodů, kam se chci podívat.

I letos jsem na nákupy vyrazila v pátek. Celý víkend jsem byla pryč, takže ani jiná možnost nebyla. Krásně mi to časově vyšlo, protože jsem byla jako přísedící u maturit na jiné škole a skončili jsme už v půl desáté a vracet jsem se nemusela. Využila jsem toho, že jsem byla na Hájích (kde se normálně nepohybuji) a vyrazila do OC Chodov. Koukala jsem jak puk, kolik tam bylo takhle po ránu lidí! Když jsem se bavila s jednou prodavačkou, tak říkala, že si na DM dokonce berou ženský i dovolenou!!! Což mi přijde už docela moc.

První, kam jsem vlezla, byl Inglot. Když už jsem na tom Chodově, že? A CČM mám z ruky stejně jako ten Chodov. Ten se sice do DM nezapojil, ale měl svoji akci, a tak jsem si koupila dva krásné podzimní stíny se slevou 30%, paletku na deset stínů se slevou 10% a gelové linky v krásné studené hnědé barvě se slevou 20%. A slečna byla moc milá! Na vše jsem měla zálusk, takže spokojenost.





Naprdla mě "překvapivě" Sephora. Šla jsem po dvou věcech od Benefitu, chtěla jsem dárek. Akce se daly kombinovat, to znamená, že jste dostali slevu 20% i dárek k nákupu dvou výrobků Benefit. Ze stojanu už den předem záhadně zmizela novinka - tvářenka rockateur, kterou jsem si chtěla pořídit. Neptala jsem se po ní, protože jsem si nakonec jako druhý výrobek – tím prvním byla také novinka, přípravek na úpravu obočí, gimme brow – vybrala řasenku BADgal plum. Má úžasnou barvu! Jenže, když došlo na placení, bylo mi sděleno, že dárek ještě nemají a že mi zavolají, až přijde. Chvíli jsem na ně koukala jak z jara a pak souhlasila. Nedomyslela jsem detaily, jinak bych jim to asi nechala na pokladně a stavila se pro to v jiné Sephoře, kterou mám po cestě. někde v centru. Kolem třetí mi totiž ze Sephory volali, že dárek už mají, ale že si ho můžu vyzvednout jen na Chodově. Naštěstí jsem ještě byla v centru, takže jsem vlezla na metro a jela zpátky na Chodov. prostě zabitá skoro hodina :-(. Slečna na pokladně navíc očividně do problému ranní absence dárků nebyla zasvěcena, takže na mě koukala dost nechápavě, když jsem po ní chtěla dodatečně ten dárek :-D.



Tatuum jsem se zamilovala do neskutečně ulítlého a typicky letního náramku s melouny. Byla na něj sice sleva jen 10%, ale musela jsem ho mít!




Prošla jsem ještě pár obchodů a přesunula se do centra. V C&A jsem se podobně jako u náramku zamilovala do trochu trhlých kalhot s malými tygry a gepardy. Ale vypadaly prostě úchvatně, skvěle mi sedly a navíc to je střih, který ještě nemám, i když ho už delší dobu hledám.Ve Styxu jsem manželovi pořídila ke svátku jeho oblíbené trenýrky (ty jsem nefotila :-D).



knihkupectví Academia jsem se stavila pro knížku mámě a sama si koupila na příští rok opět diář od paperblanks. Motiv sice nic moc, představovala bych si jiný, ale oni letos v nabídce velikosti, kterou jsem chtěla, žádný opravdu hezký neměli (ale ani na internetu):-(.




Mezi obchody, kam jsem šla, nesměl chybět Korres v Pasáži Myslbek. Využila jsem i akci v Rossmannu na značku Mixa a rozhodla se, že zkusím, jejich micerální vodu, už jsem na ni také četla spoustu chvály! Stavila jsem se ještě v Tezenisu pro punčocháče (ty ani nefotila) a s lítostí zjistila, že H&M v Myslbeku má ne vše slevu 15%. Štve mě to, protože jsem si tam před DM nakoupila pár věcí, takhle jsem je mohla mí levnější.





V Marianne Lounge Praha jsem dostala i dárek za 5 účtenek, vybrala jsem si sadu na sýr, a odpískala líčení, česání i lakování L`oreálem, protože o to byl takový zájem, že se zájemkyně dokonce musely objednat a na to jsem fakt neměla čas. 

Takže až na ty utracené peníze :-D a cestu zpátky do chodovské Sephory se tahle nákupní akce celkem povedla a já si pořídila věci, které bych si kupovala později stejně.

3 komentáře:

  1. Mně se ten diářek celkem líbí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, mně se také líbí, jinak bych si ho nekoupila, jen bych si ho představovala takovej barevnější, veselejší, třeba s nějakým obrázkem (před dvěma lety jsem měla super modrý s kočkama).

      Vymazat
  2. V Sephoře mě taky trošku zklamali, k nákupu Benefitu mi nakonec vůbec nedali vzorek Porefessional, na který jsem se těšila asi nejvíc, ale jenom obyčejný krém.. :D :)

    OdpovědětVymazat