neděle 1. září 2013

Co mě překvapivě láká z novinek Benefitu?

Nemám moc potřebu dělat si wishlisty, jeden na kosmetiku Korres jsem měla tady, ale jinak si moc v hlavě urovnávat výrobky, které si chci koupit, nemusím. Co mě ale zaujalo, když jsem byla naposledy na úpravě obočí v Brow baru Benefit v Sephoře, byly dva výrobky od této značky, a to podotýkám, že Benefit mě celkem nechává chladnou, protože mi u nás přijde prostě předražený! Ne on mi jen nepřijde, on předražený JE! Oba produkty jsem zaznamenala jen proto, že je po úpravě obočí na mě slečna vizážistka hned použila. Je to nová tvářenka rockateur (web zde) a gimme brow na úpravu obočí (web zde).

zdroj: www.benefitcosmetics.com



Když jsem poprvé někde na internetu viděla rockateur, řekla jsem si, že je strašně přeplácaná a moc hnědá a nevěnovala jí větší pozornost. Když jsem ji ale zkoušela naživo a měla ji na tváři, najednou jsem úplně změnila názor. Má totiž velice zvláštní barvu – je sice hnědá, ale v sobě má růžové a fialové odlesky. A na tvářích vypadá moc dobře! Chtěla jsem si pořád koupit od Benefitu nějakou tvářenku a pořád nevěděla jakou a nechtělo se mi do toho jít... tak teď už mám jasno! Jen ještě počkat zase na nějakou akci v Sephoře, protože za plnou cenu si to nekoupím ani náhodou. A vzhledem k tomu, že mám vyhlídnutý ještě jeden výrobek od Benefitu (viz níže), klidně bych nepohrdla akcí 2+1 na exkluzivní značky. Tím třetím výrobkem by byl totiž korektor od NARS!
zdroj:  /www.benefitcosmetics.com



Druhým benefitím produktem, který slečna použila na mé zkrášlení, byl gimme brow. Což je sice taková řasenka na obočí (a já už jednu mám od Alverde), ale tohle mě zaujalo velikostí a tvarem svého kartáčku! Na úpravu obočí má totiž skvělý tvar – je malý a hodně do špičky. Mně by seděl ten světlejší odstín, i když jsem relativně tmavá (i od Alverde mám ten odstín pro blondýny :-) ).


Jsem pevně rozhodnutá si tyto dva výrobky koupit, uvidím, jestli si to ještě nerozmyslím a hlavně jestli bude zase nějaká ta akce!

4 komentáře: