úterý 27. srpna 2013

Po roce opět Dny Marianne - mé tipy

www.marianne.cz/dnymarianne/o-akci.php

Asi jste už díky mediální masáži zaregistrovaly, že se opět blíží velké nákupy, protože budou dny Marianne. Uskuteční se od pátku 13.9. do neděle 15.9. O tom, jak u mě dopadly vloni, se dočtete zde . Letos nic podobného opravdu neplánuji :-D! Za prvé jsem ten útok na obchody udělala už během letošní dovolené v USA a za druhé mě v nabídce obchodů nic moc nezaujalo :-(. Každopádně jsem stejně netrpělivě očekávala nové vydání, které dnes dorazilo, a opravdu mě tam nic moc nebere. Jasně, že se do některých obchodů zapojených do akce, podívám, co kdyby... ale nějak nemám ani huť hodně utrácet.

Přesto vám sem hodím přehled obchodů, kam se určitě plánuji zastavit:

C&A, F&F, Marks & Spencer, Lindex, Reserved, Tezenis: v těchto obchodech získáte slevu 25%, což je už docela hezké, takže se v nich určitě zastavím, protože se tam dají sehnat docela fajn kousky za dobrou cenu!

Styx: úžasná česká značka vyrábějící bombové trenky (i pro holky, např. na spaní). Manželovi moc vyhovují, takže asi využiji slevy 25% a dopředu mu koupím malý dárek Vánocům :-D.

Style Avenue: ne moc známá klenotnická značka, která prodává úžasné šperky, které mi velice připomínají ty od Diora, mě se strašně líbí a tohle je taková o dost levnější (i když pár korun to taky nestojí) varianta. Během Dní Marianne je na ně sleva 25%.

V sekci kosmetiky nemám jasné cíle. Spíš oběhnu pár větších parfumerií (Fann, Sephora) a drogerií (Rossmann), jestli mě něco nezaujme.

Co ale určitě nevynechám je můj oblíbený obchod Korres. Na péči o pleť je sleva 25% a na zbytek sleva 20%. Navíc při nákupu nad 2000 mě bude opět čekat dárek za nákup :-D.

Tak to by tak nějak v cukuletu byl můj plán na druhý zářijový pátek! A co vy, chystáte se také na DM? A kterou z nabídek využijete?

10 komentářů:

  1. Jo , chodím už několikátý rok na dny marianne :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já letos přemýšlím, že půjdu prvně... Protože jsem si stejně chtěla někde koupit pár kousků na podzim a tak, takže sleva se hodí. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Letos se chystam poprve,predevsim se vrhnu na kosmetiku:)

    Giveaway - http://beauty-of-pink.blogspot.cz/2013/08/1-giveaway.html?m=1

    OdpovědětVymazat
  4. Style Avenue se mi taky moc líbí, nevíš, kolik budou mít slevu? Jinak oni si zřídili na facebooku profil, kamarádka mi říkala, že se tam budou konat různé soutěže o šperky: https://www.facebook.com/StyleAvenueCzechRepublic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš, úplně jsem to do článku zapomněla napsat! Už je to doplněné. Sleva bude 25%. Což je docela hezký! A díky za odkaz na fb, ráda dám like, protože se mi jejich šperky fakt líbí!

      Vymazat
  5. Taky už sem je postřehla díky přítelovi který mi koupil časopis betynka :) :D

    OdpovědětVymazat
  6. Musím mít ty kupony vystřihnuté, nebo můžu přijít s celou knížkou, jestli si je nechávají nebo jak to funguje?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty kupony si nechávají vždycky, abys nakoupila jen jednou! Ale většinou mají obchody zapojené do akce na pokladně nůžky, takže si myslím, že můžeš chodit s knížkou a na místě vystřihnout příslušný kupon. Nebo si je už vystřihnout předem doma, podle toho, co tě zajímá. Tak to většinou dělán já, ale radši s sebou beru i tu knížku se zbytkem kuponů, kdyby mě zaujalo ještě něco jiného, než co jsem si už vystřihla!

      Vymazat
  7. Já se těmto akcím většinou vyhýbám v zájmu peněženky.

    OdpovědětVymazat