středa 31. července 2013

Letní pedikúra

Tyto fotky jsem použila už vloni, ale protože se mi neonky (nejen) na nehtech pořád líbí a letos mám nehty u nohou nalakované úplně stejně jako minulé prázdniny, nevidím důvod proč nepoužít stejné fotky. Navíc jsem si nebyla jistá, jak jsem měla ty barvy na nehtech seřazené, tak jsem se jukla na loňské fotky a měla jasno :-D. Takže blog vlastně pomáhá i mě samotné! Opět mám tedy každý nehet nalakovaný jiným neonovým lakem a opět na to jsou jen pozitivní ohlasy. A už teď vím, že takhle prochodím celé léto!

PS.: Omluvte to hnusné přetažení laku mimo nehet, ráda bych řekla, že to nejsou moje nohy a že jsem to nelakovala já, ale vše je má práce... :-). Je to fotka z loňska (jak jsem už psala) a byla jsem líná své nožky letos znovu nafocovat, když stačilo jen použít už existující fotku. Ale slibuji, že příští léto už udělám fotky nové. Předpokládám totiž, že si takto nehty nalakuji i za rok. Na léto jsem se do téhle manïkúry fakt zamilovala! Tak jen koukněte na ten nápad a před mou nešikovností přivřete oči. Mám už vyzkoušené, že se mi po prvním mytí lak z kůže oloupe a já mám nehtíky bez chyby.





7 komentářů:

  1. Krásně barevné:) Já mám výrazné barvy na léto také ráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jeej to sa mi paci!

      Inak ak hladas svetly BB krem na mastnu plet dnes tip u mna: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/08/najlepsi-bb-krem-na-slovensku.html

      Vymazat
  2. Laky mají krásnou barvu a krásně jsi to zladila. Ale už když to chceš takto odfotografovat, taj si ty nechty nalakuj pořádne a ne tak odfláknuto. Jenom malá rada pro úspěchy s blogem. Gabi.

    OdpovědětVymazat
  3. tak toto je krásne, super nápad!:)

    OdpovědětVymazat
  4. Jaj co ten přetahnutý lak rozpatlaný všude kolem? Mám tip - vatová tyčinka a odlakovač. Chápu že méně zručným se to stane ale nedávala bych to tedy na blog :-/

    OdpovědětVymazat
  5. priserne si si to nalakovala. fuj.

    OdpovědětVymazat