pondělí 7. ledna 2013

Tak přece jen jsem ve slevách něco pořídila


Až do druhého ledna jsem byla mimo Prahu na chatě, proto jsem jen tak trochu smutně koukala na články o slevách a říkala si, že uvidím, co na mě zůstane :-D. A přece jen na mě zbylo něco, z čeho mám radost!

Letos jsem od slev nic neočekávala, nechtěla jsem utrácet, navíc nic nepotřebuji. Ale to si myslím jen do té doby než vlezu do obchodu!

A co jsem si tedy koupila? S radostí jsem zjistila, že mi hodně zlevnili mé oblíbené skinny od Marks & Spencer. Nikdy mě kalhoty od nich moc nezajímaly a pokud jsem si už nějaké zkusila, tak mi nebyly. Ale na podzim jsem tam viděla krásné květované, nad kterými jsem se rozplývala tady. Takže jsem prohledala stojany, našla své velikosti a naklusala do kabinky s různými barvami těchto kalhot. Seděly mi všechny a všechny bych si nejradši i vzala, ale nakonec to vyhrály obyčejné tmavě šedivé, protože už dlouho hledám nějaké pohodlné.

PS.: Také se vám stává, že vám v obchodě v kabince některé kalhoty skvěle sednou, říkáte si po chvilce dřepů a sedání, že jsou super. Pak v nich poprvé vyrazíte a zjistíte, že vám lezou dolů a musíte si je každou chvíli vytahovat? Tak mě se tohle stalo během měsíce u dvou kalhot, ze kterých jsem byla původně naprosto nadšená :-(. Tak uvidím, jestli se přizpůsobí mé postavě. Což se ovšem netýká těchto kalhot z M&S. Týká se to ale už legín z Calzedonie.

Tím se oslím můstkem dostáváme k dalšímu nákupu – k legínám z Calzedonie. Vloni jsem si ve slevě koupila troje legíny, se kterými jsem moc spokojená. Nadšeně jsem proto naklusala teď během slev do jejich obchodu a skutečně si tam vybrala takové khaki-šedivé-batikované. Jsou to takové ty legínové džíny, které jsou ze silnějšího, elastického materiálu, mají kapsy a naznačený poklopec, jinak jsou ale natahovací na gumu. Jsou super, ale jak říkám, dneska jsem je měla poprvé a strašně lezly dolů. Možná je trochu stahovaly holinky, ale stejně...

Calzedonia - Marks & Spencer

Calzedonia - Marks & Spencer

Posledním nákupem, který sem zveřejňuji je dlouhá sukně ze ZARY s rozparky po obou stranách. Kupovala jsem si koncem léta přesně tuhle, ale takovou karamelovou a moc se mi líbila, tak jsem byla ráda, že jsem sehnala tu samou ale v černé barvě (vím, že je smutná, ale já chtěla něco neutrálního). Navíc o dvě stovky zlevněnou. Přímo na postavě je tady, ale v jiné barvě.



Poslední věcí, kterou se chci pochlubit, je můj vánoční dárek od manžela. Sice jsme ho kupovali společně, ale já mám největší radost stejně z dárků, které si sama vyberu (ony ty dopisy Ježíškovi nejsou úplně od věci). K Vánocům jsme pro mě tedy vybrali hodinky pánského typu (v poslední době je jich všude plno) od značky Fossil. Mám je z outletu Pandorf.






1 komentář:

  1. ty kahloty jsou super, a nejlepší je krabička od těch hodinek:) hodinky samozřejmě taky:)
    zúčastni se giveaway u mě na blogu:)

    OdpovědětVymazat