pátek 18. ledna 2013

Slevy pokračují

Byla jsem hodně naivní, když jsem si myslela, že mé nákupy ve slevách skončily těmi pár věcmi, o kterých jste se už mohli dočíst dřív. Jasně, že neskončily! Naopak, to byl teprve začátek! Mým letošním slevovým obchodem number one je Marks&Spencer. Nikdy jsem ho moc nemusela, měla jsem pocit, že mi jeho oblečení moc nesedí, ale letos jsem z něj měla nejlepší úlovky za nejlepší ceny.

O mé nové lásce, jeggins kalhotech z M&S, jsem psala už ve dvou článcích a teď si představte, že je ale vážně hodně zlevnili! Takže mám další troje. Nejvtipnější byly ty pískové, které jsem koupila za 179,- (původní cena 849,-), ty tmavě hnědé (i když na fotce vypadají mnohem tmavší) mají kožený efekt, mají takový umělý lesklý povrch, ty jsem koupila ze 349,- (původně asi 1199,-). Ty tmavě modré s pískovými ptáčky byla moje láska už dlouho, ale buď je neměli vůbec a nebo byly moc krátké, potřebuji prostě délku "long". A pak jsem na ně narazila na Harfě, kam jsem ani původně nechtěla jít, stály 299,- (takže mi je ještě více zlevnili :-D), původně 999,-.




Dalšími dvěma úlovky z tohoto obchodu je pletená růžovočerná sukně, akorát perfektní na zimu a já ji kupovala hlavně k mým Crocs černorůžovým sněhulím Hello Kitty. A super kýčovitý zimní teploučký a dlouhá rolák se soby a zimním motivem. Tak ten byl z původních 1499,- zlevněný na 299,- v konečné slevě. A po tom jsem pokukovala už také dlouho, ale za ty prachy! Takže jsem si počkala a dokonce ho měli i v mé velikosti!







Vrcholem mých nákupů potom byly zateplené hnědé kotníčkové tenisky, které se mi také dřív už moc líbily. Jsou celokožené, strašné pohodlné a stály jen 399,-. A měli je v mé obr velikosti (v M&S musím mít velikost 8, což je podle nich 42, 41 vůbec nevyrábí). Skvěle vypadají k těm novým tmavě modrým kalhotám s ptáčky.




Z H&M jsem si odnesla jen růžovou neonovou čepici za 70,- a čelenku za 20,-. A v Tezenisu jsem se zásobila zlevněným spodním prádlem a punčocháči (to jsem ani nenafocovala).






kosmetiky mě zaujaly slevy v Marionnaud, kde měly některé výrobky Hello Kitty se 60% slevou. Neodolala jsem tedy úžasné tmavě hnědé rtěnce. Má dokonalé balení a navíc je taková malá a skladná. A očním stínům, které mají úžasnou barvu.





Když jsme už u té kosmetiky, tak jsem si konečně objednala z Avonu dvě paletky čtyř stínů ze zimní limitované kolekce, odstín Muse a Arctic Goddness. Dál jsem si řekla, že zkusím z Avonu novinku – bázi pod oční stíny (divím se, že s ní přišel až teď...). Je v kelímku, což mi trochu nevyhovuje, ale nestála moc, tak jsem si řekla, že ji zkusím. Dneska jsem ji měla na očích společně se stíny z paletky Muse a myslím, že dobrý. Ovšem mě vydrží celý den skoro všechny stíny, takže báze nedokážu pořádně ohodnotit ani docenit. Ale má moc příjemnou konzistenci, pěkný odstín a dobře se roztírá.


Muse a Arctic Goddness

Dlouho jsem pokukovala i po Jemném tělovém krému s bambuckým máslem a čokoládou. Nakonec jsem si ho pořídila až teď a je úžasný. Má krásné balení, nádherně voní a pokožka se po hezky leskne. Je hodně hutný, až mi připomíná spíš máslo, než krém a myslím, že super bude v létě, protože hezky zvýrazní opálení.






Poslední věc, se kterou bych se chtěla pochlubit je profláknutá paletka Naked 2 od Urban Decay. Ano, i já jsem podlehla blogerské masáži a zainvestovala něco málo přes 1000,- do této prý zázračné paletky očních stínů. Zatím jsem se s ní líčila jednou a musím uznat, že má něco do sebe. Myslím, že se o ní nemusím detailněji rozepisovat. Jako snad každá jsem se rozhodovala mezi originál a dvojkou. Protože mám ale radši studenější barvy, tak vyhrála dvojka a jsem moc ráda, protože jedničku mám ve variantě od MUA a je barevně fajn, ale dvojka mi vyhovuje víc. A ten lesk, který je součástí balení, krásně voní a brní. Objednávala jsem ji z beautybay.com a všechno v pohodě, odeslali to strašně rychle, byla jsem spokojená. Balík přišel do 10 dní, ale zarazilo mě to, že ho doručovatel normálně nechal ležet před dveřmi venku, protože nikdo nebyl doma. Máme předzahrádku, takže ke vstupním dveřím jen tak někdo nechodí, ale stejně je volně přístupná, takže pokud chce, může až ke dveřím přijít každý... Myslím, že to ani nedoručovala Česká pošta. Proto bych se trochu bála znova u nich objednat.Je fakt, že poštovné je zdarma. Nemáte někdo podobnou zkušenost?



V takovéto pěkné zavařené taštičce mi to přišlo!
A teď bych si chtěla trochu postěžovat. Zima mi vůbec nevadí, ani sníh. K tomuto ročnímu období to prostě patří. Nechápu lidi, kteří si v létě stěžují na to, že je vedro, a v zimě na to, že je zima a sníh! Ráda nosím i čepice, mám jich několik, různé barvy a druhy a nosím je jako doplněk podle toho, co mám na sobě. Není to pro mě jen doplněk, ale i v zimě nepostradatelná věc, protože mě jinak bolí venku hlava, takže bez čepice nevystrčím ven v zimě ani nos. Nikdy mi čepice moc na vlasy nevadily, jenže vloni v prosinci jsem si je nechala docela dost zkrátit a v kombinaci s čepicí to je zoufalé! Po umytí jsou vlasy super, ale po celodenní nošení čepice se mi druhý den začnou neskutečně kroutit a absolutně nedrží žádný tvar. Navíc je musím mýt mnohem častěji, než normálně. A nemůžu nosit moc culík, protože na culík mi sednou pouze dvě volnější čepice (nesnáším takovou tu bouli vzadu na čepici, která je způsobená právě culíkem). Z toho plyne ponaučení - před zimou nestříhat! A co vy a čepice?



3 komentáře:

  1. krásně sis nakoupila! hlavně ten svetřík a botky se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  2. super veci !! ale tá čapica je asi naj

    OdpovědětVymazat
  3. eeeeeej tak to je NAKUP :D skvele veci !
    pozyvam ta na moj blog: http://yvettamikulova.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat